Kryšpín se konečně po letech může vídat se svým tátou. Nedávno je fotografové při jednom z jejich setkání potkali. Agáta s nimi ale nebyla. „Samozřejmě že když se po té době viděli poprvé, tak jsem s nimi byla celý den, ale teď už jsou spolu asi posedmé, takže jsem Kryšpína Mirkovi půjčila na tři dny,“ prozradila Blesku modelka. 

Nyní prozradila, že před první schůzkou s Dopitou byla ona víc nervózní než její syn, který s otcem i na dálku pravidelně komunikoval přes Skype. „Všichni vědí, že je Kryšpín na mě hodně fixovaný, což je pochopitelné," uvedla pro Expres.cz s tím, že se bála, aby její expartner dítě neunesl a neodvezl do zahraničí. „Každému to přijde do myšlenek," doplnila s tím, že by nebyla první ani poslední, komu se něco takového stalo.

„Poté, co jsme s Mirkem strávili celý den, tak jsem zjistila, že je normální a že Kryšpínovi nechce ublížit a nechce mi ho ukrást," vysvětlila ale Prachařová, která už je tak v klidu. I nadále je ale opatrná a Kryšpína by na Bali nepustila.

„Leda za dohledu mého bratra Vincenta, který by tam jel na dovolenou. Bali je dost daleko. Řekla jsem mu ale, že tam v patnácti letech může letět klidně na dva měsíce,“ dodala pro Expres.cz. 

Nevadí jí prý ani to, že Kryšpína vídá také Dopitova stávající partnerka Tereza, s níž nedávno uzavřel sňatek na Staroměstské radnici. Sama Agáta je vdaná za Jakuba Prachaře (34), kterému loni v září porodila dceru Miu.

VIDEO: Agáta Prachařová: Přála bych si třetí dítě, ale nevím, jak by se s tím srovnal Kryšpín

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Přála bych si třetí dítě, ale nevím, jak by se s tím srovnal Kryšpín Maminka.cz, Supermámy.cz/Martin Mol

 

Fotogalerie
36 fotografií