Akce jako každý rok proběhne na dvou místech, a to v parku Folimanka pod Nuselským mostem a odpolední program se přesune do areálu škol Jedličkova ústavu na Vyšehradě. 

„Program v prostoru parku Folimanka zahájí v 10 hodin dopoledne adrenalinové slaňování Nuselského mostu. O hodinu později odstartuje hudební část akce svým koncertem kapela Sto zvířat, jejich saxofonistka Makina zahraje přímo ze slaňovacího lana,“ prozradila tisková mluvčí festivalu Zdena Selingerová.

Letos si pořádající kapela The Tap Tap opravdu nechala záležet na programu. A tak na Folimance bude živo nejen dopoledne, ale až do třetí hodiny odpolední. Kromě kapely Sto zvířat, vystoupí i Mr. Cocoman, sbor Puellae Cantantes. Úderem třetí hodiny se můžete vydat na veselý májový průvod vstříc Vyšehradu do areálu Jedličkova ústavu, kde si budete moci zazpívat písničky s dětství s Jaroslavem Uhlířem. Celý program objevíte tady.

Kromě bohatého hudebního programu si zpívající vozíčkáři přichystali pro návštěvníky speciální pivo. „Návštěvníci budou mít možnost ochutnat klášterní speciality sester Boromejek a jiné pochoutky a pivo od Premonstrátů a jiných klášterních i laických malých pivovarů. Takže vaření v tuto sobotu povinně odpadá,“ řekla s úsměvem Selingerová nakonec.

Kdy? 12. května, od 10 hodin
Kde? Park Folimanka, Praha 2
Vstupné? žádné

Fotogalerie
8 fotografií