„Ráda bych upřesnila pár věcí a jemně se k okolnostem vyjádřila. Partner mě neopustil. Partnera jsem opustila já kvůli důvodům, o kterých mluvit veřejně nebudu,“ uvedla na pravou míru Eva na Instagramu, kde také poděkovala svým fanouškům za zprávy plné podpory.

„Partneři nejsme. Ale stále je a vždy bude důležitým mužem v mém životě a hlavně otec mého milovaného syna,“ promluvila o hudebníkovi, se kterým se v loňském roce zasnoubila. Místo svatby ale přišel rozchod. „Nejsem zničena. Jsem smutná, to bych nebyla živý tvor, kdybych nebyla smutná. Jsem zklamaná. Ale rozhodně si uvědomuji, že nejsem jedna jediná na světě, které se tohle stalo. Nejsem. A proto se nehroutím,“ vysvětlovala hvězda seriálu Modrý kód.

Ta o svých vztazích obvykle nemluví, tentokrát prý ale udělala výjimku, aby najevo vyšla pravda. Také si srovnala priority a už kvůli miminku, které loni přivedla na svět, musela udělat radikální řez. „Je potřeba mít vedle sebe lásku. Spousta lásky. A to nelze, pokud vedle sebe žijí lidé, kde si jeden druhého neváží,“ vysvětlovala brunetka známá i z muzikálů Dracula nebo Čas růží s tím, že chyb se opustila ona i její expřítel, kterého znala dlouhých deset let.

Stejně si ale neodpustila jedno drobné rýpnutí. „Já chci ukázat, že ve vztahu a v životě láska je. Tu mu (synovi – pozn. red.) já a má rodina dáváme a budeme dávat dál. Jeho tatínek samozřejmě taky. Když si najde chvíli na to, aby s ním byl,“ naznačila Burešová

„No co... mám snad právo alespoň něco trochu říct,“ dodala vzápětí v příspěvku na sociální síti a vzdala hold také své mamince, která jí se vším pomáhá. Herečka má teď problémy také v práci, jelikož dostala výpověď z Divadla Radka Brzobohatého kvůli tomu, že spolupracovala s bývalou principálkou Hanou Gregorovou (65).

VIDEO: S čím se Eva potýkala během těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová z Modrého kódu: Pohled na těhotnou ženu některým lidem vadí. Adriana Krátká/BPŽ

 

Fotogalerie
32 fotografií