Když se Rychtář musel před několika týdny z vily Nové, o jejíž minoritní podíl přišel v soudní dražbě, odstěhovat, zanechal za sebou jen spoušť. Prostory, které obýval, zbavil i klik, vypínačů a rozvodů. A zůstala po něm i látka nejasného původu ve studni, již teď zkoumají odborníci. Podle informací Blesku si však Nová dělá na řadu Rychtářem odnesených věcí nárok, a nahlásila je jako kradené.

Podle všeho je policie nalezla právě v jedné z garáži v Říčanech, kterou si nechala ve středu v podvečer otevřít. Asistoval u toho nejen majitel garáže, ale právě i Rychtář. Když policie inkriminované věci zabavila a nakládala do vozu, rozčílil se a i samotným policistům začal podle svědků nadávat do zlodějů a museli jej klidnit.

„Nebylo tam vše, ale i to, co zbylo, by mělo stačit na další obvinění,“ tvrdí zdroj z Rychtářova okolí. Sama Nová ani její a Rychtářův syn Josef junior se k věci nechtěli vyjadřovat. „Na pokyn policie nemůžeme nic sdělovat k případu, který je v šetření,“ říká Rychtář mladší.

Fotogalerie
10 fotografií

Čtěte více na Blesk.cz: