Vztah Karla a krásné, tehdy devatenáctileté brunetky, začal už v roce 1984. Byla prý jeho typ, pyšnila se skvělou postavou i unikátním půvabem. Po Mistrově boku se pak podnikatelka ukazovala po dobu pěti let. Cestovali spolu po světě a Jitka se s ním dokonce nechala vyfotit nahá na snímcích pro německý tisk. „Do té nádherné, vysoké, dlouhonohé dívky s rysy Sophie Loren jsem byl pěkně zamilovaný,“ nechal se kdysi slyšet Karel.

Vypadalo to, že by se časem mohli i vzít. Jenže on byl tehdy ještě nevybouřený a navíc se na něj na sklonku roku 1989 provalil úlet s Ivetou Kolářovou (51), z kterého vzešla jeho druhá dcera Lucie (30). Svobodové aférku a téměř dvouleté dítě tajil, aby neranil její city. Jenže ona jeho lži nepřekousla a přišel rozchod.

„Vím, že se Jitka po revoluci věnovala v Německu modelingu. Dlouho jsme se pak neviděli. Až na konci devadesátých let přišla na můj koncert a opět jsme se začali vídat,“ vzpomínal Slavík na to, jak se kdysi rozdělily a znovu sešly jejich cesty. Vídali se i po jeho svatbě s Ivanou Gottovou (42). Jenže teď Karel svou bývalou lásku úplně odstřihl! Podobně jako se to stalo další exlásce - Alici Kovácsové.

Jitka už o něm nějakou dobu vůbec neslyšela. „Býval vždycky velmi pozorný a zval mě na své koncerty,“ nechápe změnu v jeho chování dáma, která dnes vede obchod s italskou módou. Přitom ona by se s ním chtěla vidět, prohodit s ním pár slov a optat se, jak mu je.

Proto také chtěla přijít na jeho červnové vystoupení. „Bylo to ale marné. Všechno vyprodáno. To mu samozřejmě moc přeju. Ale pro mě škoda, ráda bych Karla zase slyšela zpívat,“ postěžovala si pro Aha! Svobodová, která by si moc přála, aby jí Gott zase zavolal a na koncert v O2 areně ji pozval.

VIDEO: Ale ne! Karel Gott ruší svá vystoupení, mluvčí připustila nemoc

Video
Video se připravuje ...

Ale ne! Karel Gott ruší svá vystoupení, mluvčí připustila nemoc Blesk TV

 

Fotogalerie
38 fotografií