Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Miliardářce Rothschildové ukradli truhlu se šperky za 15 milionů: Děti spaly ve vedlejším pokoji

Autor: so, shp - 
27. dubna 2018
14:47

Banda lupičů vzala útokem dům dědičky bankovního impéria Kate Rothschild (35) a ukradla šperkovnici se vzácnými klenoty za téměř 15 milionů korun. Mohlo ale dojít k ještě většímu neštěstí. Zatímco zloději »pracovali« v přízemí, v patře spali dva synové miliardářky Frank (12) a Isaac (10).

Kate Rothschild se vracela z večeře s přítelem Paulem Forkanem (28). Nemohla se ale dostat klíčem do zámku vchodových dveří. Galantní podnikatel v módě se dostal do domu oknem a odemknul zevnitř. Doma Kate okamžitě zjistila, že se stala obětí nájezdu zlodějů.

Ti si odnesli růžovou šperkovnici, která obsahovala hlavně cenné prsteny z dnes už rozvedeného manželství s dalším miliardářem Benem Goldsmithem (37), ale i její zlaté náramky a drahé brože z dědictví po slavných předcích. Celková škoda byla stanovena na 14,6 milionu korun.

Během loupeže nahoře spaly dvě z jejích tří dětí a chůva. „Nejprve jsem se cítila tím vloupáním hrozně zneuctěná. Pak se mi ale ulevilo, že se nic nestalo mým klukům,“ uvedla Kate.

První vyšetřování naznačilo, že skupina zlodějů se do domu v hodnotě 102 milionů Kč v jihozápadní londýnské čtvrti Barnes dostala tak, že přelezla zadní, poměrně vysokou zeď, a pak vnikla oknem do hlavní ložnice. 

dzambulka007 ( 27. dubna 2018 18:52 )

To ma byt vtip, ze do domu miliardarky si jen tak, jako by se nechumelilo, lozi jak zlodeji tak gentlemani oknem a nic se nedeje? Zadny alarm, ochranka, vratny, kamery... Ja bydlim v panelaku, ale ke mne by se nikdo nedostal, zadnym zpusobem, leda minar nebo hodne velky machr zamecnik.

sores ( 27. dubna 2018 15:26 )

Té to přeci nemůže vadit proboha, půjde si obratem koupit nové!!! Takové miliardáře nelituji co mají doma truhly se zlatem za několik mega. Člověk co má málo a přijde i o to málo tomu říkám katastrofa v jeho životě!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání