Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

V Ulici zemře jedna z klíčových postav: Smrt u Peškových!

/
  • Smrt v Ulici
    26. dubna 2018 ● 05:53

    Úmrtí v nekonečném seriálu Ulice bude pro diváky šok. Televize Nova tají, kdo zemře, ale už unikla informace, že půjde o postavu z rodiny Peškových, v jejímž čele stojí Rudolf Hrušínský (71) jako Vlastimil Pešek. Tohle je pět možných scénářů. Ve hře jsou jak zdravotní potíže, tak tragické události.

  • 1.

    1. varianta

    Rudolf Hrušinský
    Autor: Ladislav Křivan, TV Nova

    Smrt: Vlasta Pešek
    Herec: Rudolf Hrušínský (71)
    Příčina úmrtí: Selhání srdce


    Vlastu už dlouho zlobí srdíčko. Není to tak dávno, kdy mu dalo jasně najevo, že by měl změnit životní styl, jíst zdravěji a více se hýbat. Ačkoliv se na něj Amálie (Dana Syslová) snaží dohlížet, starého psa novým kouskům nenaučíš! Vlasta si rád zajde na jedno, dietní jídla mu nejedou a teď prožívá jedno z nejtěžších období svého života. Dívá se na to, jak jeho vnučka s manželem Robertem (Vukem Čelebićem) rozprodávají jeho dům. To je na jedno slabé srdce až příliš!

  • 2.

    2. varianta

    2183889:gallery:true:true

    Smrt: Amálie Pešková
    Herečka:Dana Syslová (72)
    Příčina úmrtí: Mrtvice


    Amálie je žena do nepohody a vždycky se zdála být nad věcí. Ale i její nadhled má své limity. Brzy se jí totiž potvrdí to, co se dosud jen domnívala. Robert Bláha rozprodal jejich střechu nad hlavou. Dům, který Peškovým patřil po léta letoucí, jim už neříká pane. Dívat se na to, jak její muž, který v domě vyrůstal a roky se o něj staral, nedokáže. Sebere zbytky sil, navštíví Bláhu, aby mu naposledy domluvila. V hádce zkolabuje a Robert na přivolání pomoci nespěchá...

  • 3.

    3. varianta

    Šárka Vaculíková
    Autor: Marek Pátek

    Smrt: Adriana Bláhová
    Herečka: Šárka Vaculíková (31)
    Příčina úmrtí: Sebevražda


    Adriana přistihla svého muže Roberta s milenkou Ájou (Barborou Mudrovou) a to byla ta poslední kapka do poháru její trpělivosti. Najednou zřetelně vidí to, co dosud vidět nechtěla. Robert ji podváděl, vmanipuloval ji do prodeje dědečkova domu, připravil je všechny o střechu nad hlavou, a navíc způsobil, že starostka Světlana (Tereza Bebarová) skončila neprávem za mřížemi. Adriana v afektu rozřeže všechno Robertovo oblečení a s nožem v ruce vidí i řešení. Jediné...

  • 4.

    4. varianta

    Robert a Adriana
    Autor: TV Nova

    Smrt: Robert Bláha
    Herec: Vuk Čelebić (30)
    Příčina úmrtí: Autonehoda


    Spadla klec! Adriana ho načape s milenkou Ájou, ztropí scénu a vyrazí ho z domu. Takovou potupu Robert ještě od žádné ženy nezažil. A co víc, bohatství, které díky Adrianě a její nemovitosti má, se mu najednou vzdaluje. V afektu nasedne do auta a ve zběsilé rychlosti a rozčilení nezvládne řízení. Za volantem jeho život končí...

  • 5.

    5. varianta

    Martin Finger
    Autor: Paparazzi

    Smrt: Evžen Šmýd
    Herec:Martin Finger (47)
    Příčina úmrtí: Vražda


    Zatímco Vlastimil i Amálie Peškovi už rezignovali, stěhují se z domu a Adrianu nechávají napospas křiváku Robertovi, Evžen odmítá jen nečinně přihlížet tomu, jak manipuluje s jeho dcerou Adrianou. Na Roberta si počká, chce si to s ním vyřídit jako chlap s chlapem. Jenže netuší, že Robert má zbraň!

    Fotogalerie
    14 fotografií

    Video: Tento týden v Ulici: Zemětřesení u Adriany a Roberta, Marcelin kolaps! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Tento týden v Ulici: Zemětřesení u Adriany a Roberta, Marcelin kolaps! 

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 17

agfor: Kdyby vychcípali všichni, nic by se nestalo. Už včera bylo pozdě.

(26. 04. 2018 19:31)

bazaro: Je to Robert...

(26. 04. 2018 16:28)

naidka: Adriana je teď hodná. Mně tam nejvíc vadí ten blb Otík (role i herec), toho bych obětovala hned.

(26. 04. 2018 15:30)

1tigrusenka: Bude to ta mrcha Adriana, až zjistí co všechno provedla skočí z nuseláku a bude po ní. S ní by měla chcípnout i ta čůza baletka, něco tak pitomého se v reálu jen tak nevidí.

(26. 04. 2018 14:36)

JirkaJ: Já bych řekl, že jde o to, kdo z herců už tam nechce hrát. To je u těchto seriálů běžné. Někdo už nechce pokračovat, tak se nechá umřít, odjede do ciziny a tak.

(26. 04. 2018 14:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy