Poslední dobou se zdá, že na co Ester Ledecká sáhne, to se promění ve zlato. Jako jediná žena v historii totiž získala zlatou medaili na zimních olympijských hrách současně ve dvou různých sportech. Teď má ale zrovna po sezoně, a tak si může dopřávat třeba i čokoládu, pro níž má velkou slabost. Moderátor Jan Kraus (64) si pro ní proto připraví dokonce i speciální dort.

Jelikož v létě nemá do čeho píchnout, zvažuje, že by se začala věnovat také windsurfingu. „Jsem sportovní magor," tvrdí o sobě dcera Janka Ledeckého (55), kterou nyní trénuje bývalý alpský lyžař Ondřej Bank. „Já vždycky potřebuju připomenout, že musím být nejrychlejší, a od toho je tady Ondra,“ promluvila Ester o nejzásadnějším úkolu Banka.

Ten má ostatně dost netradiční metody. „Počkám nahoře na startu, až všichni odejdou, a pak to zkouším sjet co nejrychleji a sdělit Ester své dojmy. Natáčím to taky na kameru, aby to bylo vidět a ona se to mohla třeba den předem naučit,“ vysvětluje Ondřej, který se účastnil také taneční soutěže StarDance. 

Jaká další tajné finty sportovní dvojice odhalí a pomůže to k další medaili? Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause sledujte ve středu 25. dubna od 21.35 na Primě.

VIDEO: Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit!

Video
Video se připravuje ...

Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
12 fotografií