Vše začalo, když šel invalidní důchodce Milan B. nakoupit v Nýrsku na Klatovsku do prodejny tabáku. „Jeden z místních bezdomovců mi řekl, že v parku souloží tři chlapi s nějakou ženskou. Šel jsem se tam podívat. Ta ženská mi řekla, že je opilá a ti muži ji znásilňují,“ vzpomíná na první setkání se svou budoucí manželkou Milan B.

„Když jsem se stejnou cestou vracel zpět z prodejny tabáku, už tam nebyli. Jeden z místních lidí mi řekl, že si tu ženskou odtáhl k sobě domů chlápek, co vybírá ve městě popelnice. Šel jsem k němu domů a oni byli spolu v posteli,“ popisuje druhé setkání s budoucí manželkou Milan B.

»Láska« na první pohled?

Ženě navrhl, ať jde k němu domů, že jí pomůže, protože ví, že se rozešla se svým bývalým mužem. „Odvedl jsem ji domů, aby se vysprchovala. Šel jsem nakoupit, a když jsem se vrátil, ležela v mé posteli a říkala, že se jí u mě líbí, manžel je prý opilec a týrá ji. A už u mě zůstala,“ říká Milan B. S novou známostí začal žít ve společné domácnosti.

Jenže podle státní zástupkyně Marcely Šímové to ale nebyla žádná idylka. „Nadával jí, že je k ničemu, nic dobře neudělá. Zamykal ji doma, na poštu směla jen dvakrát týdně, na nákup jen s jeho svolením a to jen do jednoho obchodu ve městě,“ tvrdí Šímová.

Milan B. to odmítá. „Nezakazoval jsem jí chodit z bytu ven a také nebyly žádné omezené návštěvy. Spali u nás kamarádi a kamarádky. Také jsme spolu často chodili do hospody, kde jsme si vždy dávali dvě malá piva,“ popisuje Milan B.

Nevěrná nebyla, ale dělala prostitutku

Podle státní zástupkyně ale týrání a ponižování družky pokračovalo. „Vyčítal jí nevěru, prohledával její věci. Z domu mohla jít jen s jeho svolením,“ popisuje Šímová. Ani k tomu se Milan B. nezná. 

„Žádné věci jsem jí neprohledával.  Nevěru jsem jí také nevyčítal, protože nevěrná mi nebyla. Pak mi ale jednou v létě utekla do kempu v Běšinech na Klatovsku, kde dělala prostitutku. Chodila tam za peníze s Němci. Mně pak tvrdila, že byla celou dobu zamčená u bývalého manžela,“ prozradil Milan B.

Vdala se a pak chtěl spáchat sebevraždu

Přesto se rozhodl, že si chce vzít ženu za manželku. „Vyhrožoval jí, že když to neudělá, ublíží jejímu synovi a bývalému manželovi. Tvrdil, že si domů pozve pár chlapů, kteří ji hromadně znásilní. Také ji přiváže u stromu v lese, nechá ji tam a ona umře. Nakonec vzal sekeru, ženu povalil na zem a sekerou zasadil několik ran do dlažby těsně vedle ženiny hlavy. Pak jí řekl, že venku má připravenou lopatu, aby si mohla vykopat hrob. Ještě před tím ji ale mlátil a dokonce i kopal do rozkroku,“ vypočetla Šímová.

I o tomhle Milan B. tvrdí, že bylo jinak. „Šli jsme kolem soudu a ji napadlo, abychom se vzali. Svatbu chtěla ona, ne já. V žádném případě jsem jí nevyhrožoval. Paní státní zástupkyně mě očernila tak, jako bych byl nějaký agresor. Já ji nemlátil. Nikdy jsem jí fyzicky neublížil,“ prohlásil Milan B. 

Žena se za Milana B. provdala a pak chtěla spáchat sebevraždu. Teď se léčí na psychiatrii. „Nic z toho, co je v obžalobě, není pravda. Já ji mám dodnes rád a ona mě taky. Byla by se mnou, kdyby mohla,“ tvrdil Milan B., který je teď ve vězení.

„Přitížilo mu, že byl už desetkrát soudně trestán za ublížení na zdraví, vydírání a výtržnictví. V páchání násilí pokračoval na své manželce a to zhruba patnáct měsíců,“ uvedl soudce Jaromír Veselý.  Milan B. si má trest odpykat ve věznici s ostrahou a manželce musí zaplatit odškodné 130 tisíc korun.

Milan B. už má podmínku za stalking

Loni v březnu dostal navíc Milan B. u soudu v Klatovech roční podmínku za to, že pronásledoval Martu J., které se před dvěma lety oběsil její partner Vlastimil K (†46)  v centru Nýrska. Policisté ho vyšetřovali kvůli podezření, že pohlavně zneužíval jejich dceru Lucinku (5). I když mu žena dala jasně najevo, že s ním nechce mít milenecký vztah, přesto ji opakovaně, i několikrát denně, prozváněl ze svého mobilu a posílal jí SMS.

VIDEO: Pudy člověka někdy přemůžou...

Video
Video se připravuje ...

Pozor, píchavky! Rozvášněný pár souložil v lese, u toho je náhodou natočili cyklisti Youtube.com