Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Případ Anety (†23), která se prý sama ubodala: Libanonec jí podle soudu drogy nedal

Autor: shp - 
24. dubna 2018
20:49

Muž, který figuroval ve velmi podivném případu Anety (†23), která se podle policie sama ubodala 13 bodnými ranami do hrudníku, se opět objevil u soudu. Libanonec Ahmad Hassan Ibrahim byl matkou zemřelé obviněn z toho, že jí podával drogy. Soud ho ale z obvinění kvůli distribuci návykových látek osvobodil.

Policejní vyšetřování smrti krásné Anety bylo ukončeno s tím, že si 13 ran do srdce zasadila sama kvůli toxické psychóze. K podivné sebevraždě došlo v pražském bytě, kde bydlel Ibrahim. Podle matky Anety jí drogy podával právě on.

Pan Ahmad jasně v té obžalobě píše, že mé dceři drogy dával, to je tam podepsané jeho rukou, v jeho výpovědi,“ řekla matka zemřelé Anety TV Prima. Zažalovala ho tedy kvůli drogám. Obvodního soud pro Prahu 9 však Libanonce zprostil obžaloby.

Znalecké zkoumání totiž odhalilo, že Aneta kokain brala ještě dříve, než se s Ibrahimem poznala. Státní zástupce sám navrhl zrušení žaloby. Podle soudu navíc neexistují žádné přímé důkazy, že by Libanonec dívce drogy dával. Osvobozený rozsudek nijak nekomentoval.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání