V době, kdy spoustu mladých dívek šílelo po náctiletých klucích z nové kapely Tokio Hotel, jejíž nedílnou součástí je právě i Tom Kaulitz, čekala Heidi Klum prvního syna se svým tehdejším manželem, zpěvákem Sealem.

Dnes se k o šestnáct let mladšímu hudebníkovi, který byl známý svými dredy, láskyplně tulí na amerických ulicích. V USA Heidi momentálně natáčí talentovou soutěž a svého zajíčka si vzala jako doprovod. A kde nechala děti Henryho (13), Johana (12) a dceru Lou (9)?

O ty se doma stará tatínek Seal. Heidi Klum se poprvé provdala v roce 1997 za australského herce Rica Pipina. Manželství jim vydrželo 5 let. Po rozvodu žila nějaký čas s frontmanem kapely Red Hot Chili Peppers Anthonym Kiedisem, později potom s Flaviem Briantorem, se kterým otěhotněla.

Ještě před narozením dcery Helen se ale rozešli a na počátku roku 2004 se modelka seznámila se zpěvákem Sealem. Za něho se provdala v roce 2005 na pláži v Mexiku a později spolu měli dva syny a dceru. Ale ani toto manželství nevydrželo.

V lednu 2012 oznámili konec vztahu a už v dubnu požádala Heidi o rozvod. O tři roky později se rozvedli. Mezitím stihla randit se svým bodyguardem Martinem Kristenem a až do loňského roku žila s kurátorem umění Vitem Schnabelem, přičemž už i on byl o třináct let mladší než modelka. Jenže Heidi šla ještě do mladšího masíčka, čímž ale vzala naději tisícům fanynek skupiny Tokio Hotel. A kdo by teď chtěl mít po svém boku Toma Kaulitze, bude muset projít přes stráž jménem Heidi Klum. A přiznejme si, že porazit tuto německou krásku nebude vůbec jednoduché.

VIDEO: Jak se chystá supermodelka na červený koberec? Heidi Klum zveřejnila video

Fotogalerie
37 fotografií