Odříkaného největší krajíc. Ještě předloni zpěvačka po dětech nijak zvlášť neprahla. „Neplánujem mimčo, mě to mateřství vůbec nepraštilo. Vůbec mě to ani nenapadlo. Takže ty biologické hodiny u mě asi nefungujou, nebo začnou později," svěřila se tehdy Blesku Petra. 

Teď už se ale zřejmě volání přírody ozvalo, a ona se tak těší na přírůstek do rodiny. „Čekám miminko,“ přiznala pro Aha! Hapková, kterou radostná událost potkala pět let po svatbě s manželem Dušanem. Ten už má jednoho syna z předchozího manželství.

„Jsem šťastná,“ vydechla nadšeně dcera legendárního skladatele Petra Hapky a herečky Zory Ully Keslerové (67), která se narodila v Římě a roky žila v cizině. V roce 2010 se ale přestěhovala do Česka, aby se mohla starat o nemocného tatínka. Neznala zde tehdy kromě něj nikoho.

Teď už je vše jinak. Má tu svůj domov, manžela a porodí zde prvního potomka. Navíc zde našla i své publikum a vydala první desku s názvem Kdo jinej než já, která je sestavená z oblíbených písní zesnulého Hapky. A opravdu – kdo jiný by je měl zazpívat než jeho dcera.

„Chci, aby tátovy písničky putovaly světem, lidé je mají rádi,“ prozradila svou motivaci zpěvačka, která chystá na 28. dubna koncert v Malostranské besedě v Praze.

VIDEO: Dřív se Petra do mateřství moc nehrnula. Ještě v roce 2016 tvrdila, že její biologické hodiny asi nefungují...

Video
Video se připravuje ...

Přiznání dcery Petra Hapky: Proč nikdy nebudu mít děti? David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
35 fotografií