A jak už to bývá, tak se to Eva dozvěděla jako poslední. „Dozvěděla jsem se to minulý týden. Zjištění stále rozdýchávám. Informaci jsem se nedozvěděla od něj, ale přišly mi anonymy. Do minulého týdne u mě Martin ještě bydlel,“ svěřila se Blesku Čerešňáková.

Zřejmě svého partnera moc nesledovala, protože Velikonoce strávil se svou novou holkou Michaelou Špinárovou, která se společnými fotkami pochlubila na sociální síti. Milenci si v klidu popíjeli červené víno a smáli se jako puberťáci. To od Ditmara není moc gentlemanské.

Tak snad tenhle podraz nebude mít vliv na blížící se finále České Miss v Ostravě. Přece jenom spolu soutěž stále pořádají…

Bývalá vicemiss se s podnikatelem dala dohromady během finálového večera Miss v roce 2016, pak soutěž vzali pod svá křídla a na začátku roku 2017 Ditmar Čerešňákovou požádal o ruku. „I když je doma hlavním tématem nový ročník České Miss, průběžně se bavíme i o svatbě a vybíráme nejvhodnější místo a termín. Rádi bychom se však vzali letos v létě a měli hodně dětí,“ řekl pro iDnes.cz Ditmar krátce po zásnubách.

VIDEO: Čerešňáková o sexu s Ditmarem: Spíme spolu a zažíváme hezké intimní chvilky!

Video
Video se připravuje ...

Čerešňáková o sexu s Ditmarem: Spíme spolu a zažíváme hezké intimní chvilky! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
18 fotografií