Diváci ve středu přihlíželi tomu, jak se opilý muž na svou náhradní manželku vztekle vrhl. Roman však po natáčení přišel s jinou verzí. Podle něj to bylo spíše naopak, Jana prý stále napadala jeho a on už to jen nevydržel a bránil se. Navíc tvrdí, že tvrdý alkohol, který jeho chování způsobil, mu podávali sami členové štábu Výměny!

„Byla to celé provokace. Štáb podplatil Romanova nejstaršího syna, aby jim prozradil něco proti tatínkovi. Řekl jim, že pivo s ním nic nedělá, ať do něj nalijou tvrdej,“ podpořila pro Blesk verzi svého muže Žaneta. 

To ovšem režisér Jiří Hornych odmítá a uvádí vše na pravou míru. „Vyměněnou manželku Janu bolelo v krku. My jsme v autě měli trochu meruňkovice, tak jsme jí řekli, ať si s ní zkusí vykloktat, protože nám to taky v podobném případě pomáhá. A Roman tam byl, tak si dal taky. Sám, dobrovolně,“ popisoval, jak se vše mělo odehrát.

Nikoho prý nepodplácel ani neopíjel. „Můžu říct, že pan Roman je paranoik a lhář, který nikdy nepřizná svoji chybu,“ vysvětluje. „Jak to celé bylo, tak je to i odvysílané, není to ani v nejmenším nijak sestříhané nebo tendenčně upravené,“ dodal. 

Navíc to byl právě on, kdo zasáhl, když se během natáčení začalo schylovat k nejhoršímu. „Byl jsem připraven použít kameru jako beranidlo, naštěstí to nebylo potřeba,“ tvrdí Hornych s tím, že měl o Janu i děti strach. Zejména když se dozvěděl o tom, že Roman má pověst rváče.

Kameru jako beranidlo sice nepoužil, ale místo toho ji položil a agresivního Romana odtahl do předsíně. „Kdyby tam nebyl, tak nevím, jak by to dopadlo,“ přiznala Jana.

VIDEO: Děti v šoku z rvačky táty a náhradní mámy: Drsný dojezd Výměny manželek!

Video
Video se připravuje ...

Děti v šoku z rvačky táty a náhradní mámy: Drsný dojezd Výměny manželek! TV Nova

 

Fotogalerie
32 fotografií