Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Léky proti bolesti ze mě udělaly gaye, říká muž. Rozešel se i s přítelkyní

Autor: shp - 
20. dubna 2018
11:29

Nezaměstnaný Angličan Scott Purdy (23) tvrdí, že léky proti bolesti změnily jeho sexuální orientaci. Poté, co si zlomil nohu při nehodě na motokárách, začal brát přípravek Prehabalin, který kromě bolesti tlumí i úzkost. Mladík tvrdí, že poté, co ho začal brát, zmizely nejenom bolesti, ale i touha po ženách. Muže to prý dokonce stálo vztah.

Purdy je pod vlivem léků tlumících bolest již šest let. „Zlomil jsem si nohu v roce 2012 a do tohoto roku jsem byl na lécích proti bolesti jako Codeine nebo Tramadol, jenže po nich se mi dělalo špatně,“ řekl mladý muž v ranní show televize ITV This Morning.

Proto jsem začal brát tyto léky (Prehabalin) v únoru a po asi čtyřech nebo pěti dnech jsem začal mít divné pocity. Moje přítelkyně věděla, že beru medikaci. I přesto, že jsem nic neříkal, věnoval jsem jí méně pozornosti a méně jsem se s ní mazlil,“ pokračoval Purdy.

Přiznal se však, že již v minulosti byl zvídavý a zkušenost má. „Když mi bylo 16 nebo 17 let, byl jsem zvědavý a byl tu jeden kluk, o kterém jsem věděl, že je gay. Políbil jsem ho, ale poté jsem se otočil a řekl: To není pro mě,“ vzpomínal mladík v pořadu. Přestat s braním léku však nechce.

Cítil jsem se špatně, když jsem ho přestal brát,“ dodal Purdy, který chce být i nadále gay. Lékař Dr. Ranj Sing, který je sám homosexuálem, v show prohlásil, že není možné, aby tyto léky z někoho udělaly gaye. Odborník přišel s vlastním vysvětlením toho, co se u Purdyho stalo.

Co vám to pravděpodobně provedlo, je, že jste byl schopný vyjádřit něco, co ve vás již dávno bylo. To je můj profesionální pohled. Umožnilo vám to být tím, kým jste,“ řekl Sing. Podle něj je také možné, že léky způsobily zvýšený sexuální apetit.

pajato73 ( 20. dubna 2018 14:43 )

vzalo mu to bolesti a uzkost... jo, uzkost z toho, ze je teply... tak a ma to

Zobrazit celou diskusi