Vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68) odešla natočit krátké interview, ale když se vrátila, nestačila se divit. Její vůz nebyl nikde k nalezení. Kvůli zákazu zastavení byl odtažen. „Ten rozhovor nebyl vůbec dlouhej, ale někdo byl sakra rychlej!“ nevěřila Vendula vlastním očím. „Potvrzuji, že dnes je policie v pozoru!“

Se svým smolným zážitkem se pochlubila na sociální síti a snažila se vše brát s humorem. „Dva hodní pánové na odtahovém parkovišti říkali, že už dlouho neviděli někoho tak rozesmátého si přijít pro auto,“ přiznala dokonce, i když ji to stálo nejen starosti, ale i dost peněz. „Tak zatím 350 taxi přes půl Prahy a odtah 2100,“ vypočítala.

Navíc si Pizingerová myslí, že auto zaparkovala správně, ale někdo si z ní tropí žerty. „Ten, kdo mi postavil značku zákaz zastavení z před auta za něj, jelikož byla přenosná, bude dneska mít minimálně nafouklý břicho. A bude mu zvonit v uších,“ dodala na Instagramu blondýnka. Ta se teprve nedávno vrátila z dovolené v Nepálu, kde s mladším manželem Josefem (30) podnikali dobrodružnou túru po horách. 

VIDEO: Vendula Pizingerová přemluvila Noida k šokující věci!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová přemluvila Noida k šokující věci! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií