Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůza na Kolínsku: Vedle oběšence našli ženu se sekyrou v hlavě

Video se připravuje ...
Autor: ljš, mal - 
18. dubna 2018
14:45

Děsivý případ vyšetřuje policie na Kolínsku. V obci Vrbčany byl podle informací Blesk.cz nalezen oběšený muž a vážně zraněná žena, kterou už ale bohužel lékaři nedokázali zachránit.

"Přibližně o půl dvanácté jsme přijali oznámení o spáchání násilného trestného činu v obci Vrbčany. Na místo vyrazily policejní hlídky. V současné době prověřujeme okolnosti nálezu mrtvého muže a těžce zraněné ženy, která svým zraněním následně podlehla," řekl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Žena byla podle informací Blesk.cz zraněna sekyrou do hlavy. Když záchranáři přijeli na místo, byla ještě naživu. Pak se ale její stav zhoršil a už jí nebylo pomoci. "Posádka leteckých záchranářů dnes zasahovala ve Vrbčanech u ženy po napadení, která utrpěla vážný úraz hlavy. Záchranáři prováděli resuscitaci, ale přes veškerou snahu žena zraněním podlehla," informovala na Twitteru záchranná služba hlavního města.

Nedaleko od zraněné byl nalezen oběšený muž. Podle policejního mluvčího kriminalisté případ šetří jako vraždu a sebevraždu. Podle informací Blesk.cz to byl právě útočník, kdo zavolal policii. Zřejmě tedy napadl svou ženu, vyděsil se, co udělal, ještě přivolal pomoc a pak spáchal sebevraždu. V domě navíc policie údajně našla také mrtvého psa.

Co bylo motivem brutálního činu, zatím není jasné. "Byli to starší manželé. Blíže jsme je neznali, jen jsme se zdravili, ale zdáli se slušní, příjemní," uvedla jedna ze sousedek.

cocumysvole ( 19. dubna 2018 16:03 )

Jó hold každýmu někdy bouchnou saze

lesnismes ( 18. dubna 2018 20:26 )

Vetsina z vas vi prd,o cemkoli.

milan1959 ( 18. dubna 2018 15:50 )

Plesku, proč není možná diskuze k Soukalové ?

1_2_3 ( 18. dubna 2018 15:39 )

Fuj to byla kriminálka. Jak tam s tou sekerou kýval vedle postele, brrrrrrrrr. Jo na Zemana se dá dívat aj dnes.

1_2_3 ( 18. dubna 2018 15:36 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání