Máte nějaký zaručený tip, jak zvýšit libido? Pomáhají například španělské mušky?

Španělské mušky pomáhají, ale neseženete je, jsou zakázané(mohou zničit ledviny). Lepší je zkusit přírodní protředky, které obsahuje Arginmax pro ženy.

Partner je z práce dost často unavený a nevím jak ho motivovat, abych ho začala přitahovat. Vyzkoušela jsem toho hodně a i na mě to už působí zkličujícím dojmem a padá mi sebevědomí. Jak o tom mluvit, abych se do toho ještě více nezamotala a neublížila sobě i jemu. 

Toto je nyní častý problém, kdy muži po vyčerpávajícím dnu v zaměstnání ztrácejí chuť k sexu kvůli únavě. Sebevědomí neztrácejte, zkuste s ním toto citlivé téma probrat a případně mu i nabídnout užití Arginmaxu pro muže, pokud k tomu bude svolný.

Můžete popsat známý případ o ženě, které zachránil manželství vibrátor?

Kolega Uzel v kazuistice uváděl případ, kdy žena po rozvodu s manželem alkoholikem s novým parterem nedokázala vést uspokojivý sexuální život, přestože v ostatních ohledech jí partner zcela vyhovoval. Lékař jako řešení doporučil vibrátor, jehož dovoz byl v té době striktně zakázán. Lékařské potvrzení "ze zdravotních důvodů" dovoz umožnilo a po poněkud nepříjemném zážitku na celnici, dodaný vibrátor tomuto páru pomohl k uspokojivému sexuálnímu životu

Myslím si, že toto je téma, o kterém se moc nemluví, ale chci se zeptat - jak důležitý je pro ženu vlastní orgasmus, když ho předstírá. Proč ho předstírá a jak to my jako chlapi máme poznat?

Průzkum kolegů Zvěřiny a Weisse prokázal, že někdy v životě předstíralo orgasmus i nezanedbatelné procento mužů (na dotaz „Jak?“ byla nejčastější odpověď "Prostě zahekám"). Z průzkumu také vyplynulo, že nejčastější důvod předstírání je pozitivní - udělat partnerovi nebo partnerce radost. A jak to poznáte? Bohužel nebo bohudík - nijak. Pokud máte podezření, rozhodně partnerku nevyslýchejte. Možná se mýlíte, možná skutečně občas předstírá, ale pokud je z důvodu, že vám chce udělat radost, má vás nepochybně ráda.

Jsem s manželem již 12 let a stále se nedokážu odvázat? Stydím se, a když jsem mu naznačovala, co by se mi líbilo, vůbec na to nereagoval. Co s tím?

Zkuste se zamyslet nad tím, zda se nestydí i on. Možná právě proto nereaguje na vaše náznaky. Doporučovala bych vám zkusit například Arginmax pro ženy, po kterém byste se mohla víc uvolnit a být schopna manželovi sdělit, co vám dělá dobře.

Celý chat s odborníkem je k dispozici zde: