Grossová byla tou, kdo se o Grosse před jeho smrtí obětavě staral. Jeho nemoc jej totiž postupně upoutávala na lůžko. ALS je krutá nemoc. Nemocnému postupně odumírají nervové buňky, pacient ztrácí hybnost, stává se vězněm ve svém vlastním těle. Navíc má nemoc poměrně rychlý průběh. První známky nemoci se na Grossovi objevily na začátku roku 2014, zemřel 16. dubna 2015.

"Máme zapálenou svíčku a vzpomínáme," napsala v pondělí Blesku Šárka, že samozřejmě o výročí s dcerami navštívily i Grossův hrob na Vyšehradě. "Chodíme tam často, nejen na výročí. Standa to tam měl rád," dodává Grossová, která se po manželově smrti začala vídat s moderátorem Jiřím Plincnerem. Dodnes jej však jako partnera oficiálně neuvedla a říká, že je to jen její kamarád.

Radost by Grossovi určitě udělaly i jeho dcery. Denisa ohlásila svatbu s přítelem Robinem a z Natálky se stala velká muzikálová hvězda. V současnosti září v Plesu upírů, kde byla za hlavni ženskou roli dokonce nominována na cenu Thálie, a od září bude vystupovat v GoJa Music Hall ve Fantomovi Opery. Premiéra je stanovena na 14. září.

Fotogalerie
14 fotografií