„Od teď bude ta nejlepší část ze mě už navždycky moje žena a můj syn," oznámil radostnou událost na Instagramu herec, který si ve slavném sitcomu Přátelé zahrál v díle, kde Monica a Chandler shánějí dárce spermatu.

Zveřejnil také snímek miminka a prozradil jeho jméno. „Vítej na světě, Billy Stamosi," napsal s tím, že chlapeček byl pojmenován po hercově otci. „Mám hroznou radost. Už nejsem jenom strejda," připomněl John vtipně i svou nejslavnější roli strýčka Jessieho v seriálu Plný dům (v orginále Full house), který byl také debutem dvojčat Olsenových.

Stamos se tak konečně dočkal prvního potomka, kterého zplodil s herečkou Caitlin McHugh (32). Tu si již s těhotenským břichem vzal letos na přelomu ledna a února. Předtím byl v letech 1998–2005 ženatý s herečkou a modelkou Rebecca Romijn (45). Po rozvodu platil spíše za bouřliváka a lamače srdcí, teď už se ale zřejmě konečně usadil.

 

VIDEO: V seriálu Plný dům se proslavila také Olsenova dvojčata. Tehdy malé holčičky, dnes už dospělé ženy. Podívejte se na rozhovor s Ashley a Mary-Kate....

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Mary-Kate a Ashley Olsenových! youtube.com

 

Fotogalerie
31 fotografií