„Žena se na policii obrátila s tím, že ona i její manžel jsou obětí schválností a ponižování ze strany svého syna,“ uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Hlídka zamířila na adresu, kterou policisté z oddělení ve Strážnici dobře znají. Poťouchlosti nezdárného potomka vůči rodičům řešili v minulosti opakovaně. Třeba když v zimě naschvál otvíral okna a dveře a zavíral topení.

„Dále rodičům schovává nářadí, uzavírá plyn ke sporáku tak silně, že jej bez nářadí nedokážou povolit a nemohou jej používat. Jindy jim ucpal komín na tuhá paliva, aby nemohli zatopit,“ popsal další záludnosti policista.

Peklo udělal i ze sledování televize

Rodičům dokázal syn znepříjemnit i sledování televize. Záměrně dálkovým ovladačem zesiloval a zeslaboval zvuk a třepal židlemi, na kterých manželský pár seděl. Když chtěli z místnosti odejít, bránil jim dokonce v průchodu dveřmi.

Po posledním incidentu policisté tyrana vykázali na 10 dnů ze společného obydlí. Jeho jednání vůči rodičům prověřují jako přestupek proti občanskému soužití. Na Hodonínsku se letos jedná o sedmý případ spojený s vykázáním násilné osoby ze společného obydlí.

VIDEO: Deset let utrpení mladé ženy.

Video
Video se připravuje ...

Deset let utrpení: týraná žena snášela bití a výhrůžky tv JOJ