Rudolf Hrušínský nejml. svou mladou manželku před veřejností ještě nedávno tajil, teď ji ale konečně oficiálně vyvedl na muzikál Freddie. Pro herce je taková skutečnost velmi unikátní, své soukromí si totiž bedlivě střežil. Na večírku, který se po premiéře konal, se od své ženy pak nemohl odtrhnout a hlídal si ji. Ještě ale než dorazila, tulil a objímal se s jinou, manželce podobnou blondýnkou, pracovnicí divadla. 

Svou v pořadí už třetí manželku vyvedl také herec a zpěvák Jiří Korn. Ten se s tmavovláskou Renatou (43) oženil loni v říjnu. Jeho nová láska je o 25 let mladší, ale aktivní Korn se s ní snaží držet krok za všech okolností. Na premiéru se oba vybavili brýlemi a představení si skvěle užili.

S poměrně čerstvou manželkou a současnou ředitelkou Divadla Radka Brzobohatého si muzikál nemohl na premiéře nechat ujít ani režisér Freddieho Karel Janák. Ten si svou o 12 let mladší Romanu Goščíkovou (35) vzal loni v létě, a jak se ukázalo v divadle, které brunetka vede, tulili se k sobě stále jako čerstvě zamilované hrdličky.

Fotogalerie
16 fotografií