Záře reflektorů někdy dokáže oslnit skromné, šikovné, ale i talentované mladé umělce. A přesně to se stalo Petru Borkovcovi, který se stal po smrti adoptivního otce hlavou rodiny a doma se stará o své mladší sourozence.

Petr neunesl obrovský tlak v SuperStar a po první noci Super Výběru se místo posilujícího spánku opil do němoty. Následujícího dne nebyl ani schopen rovně stát, natož chodit a jen za pomoci štábu se dostal do hotelového pokoje, aby se ze svého stavu vyspal.

To se pochopitelně doneslo i porotě, a když pak před ní Petr nastoupil, snažil se svůj noční mejdan zatajit. Jenže Habera měl o jeho stavu jasno. „Prý jsi byl na šrot. Je to tvá věc, co budeš dělat během své kariéry po hotelech. To, že jsi byl na šrot, mi vůbec nevadí. Vadí mi, že nestíháš potom nástup. Měl jsi někde být a ty jsi spinkal v posteli,“ vytkl mu Habera.

Petr svých chováním naštval i jinak klidného Bena Cristovaa. „Kámo, tohle ještě není hotové. Ty nejsi žádná hvězda, aby sis tohle mohl dovolit,“ rozčiloval se. Knechtová jen doplnila, že mu věří a fandí, ale že mu chybí pokora, kterou skutečné hvězdy mají. „Měl by ses nad sebou zamyslet,“ dodala.

Výtky pak zakončil Habera, když mu dal ultimátum. „Zmeškáš ještě jeden nástup a jedeš domů,“ řekl mu nekompromisně. Jestli se i přes svůj opilecký skandál dostane Petr do dalšího kola, uvidí diváci v neděli ve 20:20 na Nově. 

 

 VIDEO: SuperStar: Soutěžící se opil do němoty!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Soutěžící se opil do němoty! TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií