Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Video, které šokovalo svět: Otec hodil dceru (1) ze střechy domu!

Video se připravuje ...
Autor: štš, shp - 
13. dubna 2018
14:24

Neuvěřitelné drama se šťastným koncem. Šílenec z Jihoafrické republiky vyšplhal na střechu svojí chatrče a hrozil, že z ní shodí svoji vlastní dceru. Nechutnou výhrůžku, kterou se snažil zabránit demolici svého obydlí, nakonec uskutečnil. Roční holčička naštěstí skončila v náručí připraveného policisty. Zázrakem vyvázla bez zranění. Otci nyní hrozí kriminál za pokus o vraždu.

Nechutný incident se odehrál v chudinské čtvrti na periferii jihoafrického Port Elizabeth, kam buldozery přijely srovnat se zemí asi 90 ilegálně stlučených chatrčí. Zhruba 150 jejich obyvatel proti zboření protestovalo, přičemž nejmenovaný 38letý maniak se »vyzbrojil« i vlastním dítětem.

Vylezl s ním na střechu, kde jej chytil za kotník jako hadrovou panenku a dole stojící policisty varoval, že jestli demolici nezabrání, hodí ho na zem. A přesně to i přes naléhání mužů zákona udělal!

Vteřinu předtím, než jej povalil policista, který za ním na střechu vyšplhal, s miminkem mrskl! Pod chajdou vysokou sotva dva metry však naštěstí stál dostatek uniformovaných mužů a jeden z nich holčičku chytil.

Neutrpěla žádné zranění a už byla předána do péče matky. Muže jsme zatkli, bude obviněn z pokusu o vraždu. Je šokující, že otec je ochoten obětovat vlastní dítě jen kvůli pozdržení demolice nelegálně postavené barabizny,“ uvedl policejní mluvčí Andre Beetge.

europa ( 14. dubna 2018 07:45 )

europa ( 14. dubna 2018 07:43 )

vosavopruz ( 13. dubna 2018 21:29 )

Kdyby ho ten polda střelil do nohy,tak by to bylo jednodušší.

vosavopruz ( 13. dubna 2018 19:21 )

baby boom!

Labello ( 13. dubna 2018 19:19 )

Chuděrka malá, musela být šílená strachy. "Otce" okamžitě zastřelit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání