Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Účes podle Hailey Baldwin: Naučte se trendy kombinaci drdolu a copánku

Video se připravuje ...
Účes podle Hailey Baldwin: Naučte se konečně, jak si zaplést copánek u hlavy
VIDEO: David Hanuš
14. dubna 2018 | 06:00

Modelka Hailey Baldwin je trendsetterkou. Když se objevila v tomto účesu, který spojuje dva trendy v jednom, neváhaly jsme zjistit, jak si ho můžete učesat sama doma. Jak se mi to povedlo, uvidíte ve videu!

Drdůlek na temeni hlavy a zbytek vlasů rozpuštěných si vydobyly své místo na výsluní už loni. Ve spojení s copánkem, jako to má ikonická modelka Hailey Baldwin (21), je to ale ještě větší krása. Nicméně na copánky nejsem moc šikovná. To se naštěstí nedá tvrdit o Michalu Bucherovi, kadeřníkovi ze Salónu Michala Zapoměla, který mi polopatě ukázal, jak si ho zaplést těsně u hlavy.

Hailey Baldwin
Autor: profimedia.cz

Nebudeme ale předbíhat, nejdřív je třeba si vlasy na účes připravit. Hailey teď nosí mikádo a na tento účes měla vlasy dokonale narovnané. Vzhledem k délce mých vlasů ale vypadá rozhodně líp, když jsou vlasy natočené a mají trochu objem.

Vlasy je pak třeba od hlavy pročesat a nanést do nich trochu gelu, aby byly hladší a dobře se s nimi pracovalo. Přední část vlasů u čela si rozdělte na tři pramínky a začněte plést klasický cop nebo ten obrácený, jako má Hailey. Záleží na tom, co vám půjde lépe od ruky.

Pramínky přeložte třikrát a až napočtvrté začněte přikládat další vlasy ze strany. Tak postupujte až na temeno hlavy, kde copánek zagumičkujte. Zbytek je už snadný: vlasy smotejte "do šneka" a zafixujte pinetkami. Drdol můžete lehce povytahovat, aby působil ležérněji. Nakonec poletující vlásky uhlaďte hřebenem a lakem a je hotovo. Přesnější návod uvidíte ve videu!

Autor: Lucie Houdková