Diana, která žije s partnerem Michaelem Frolíkem (30) a jejich dcerkou Ellou (3) v Kanadě, se v poslední době stáhla ze sociálních sítí a nedávala tak o sobě vůbec vědět. Nikdo tak netušil, že pod srdcem nosí druhého potomka. Sotva 14 dní do termínu porodu na sebe ale ona sama vše práskla. 

Pochlubila se také tím, že rodit nebude v Kanadě, ale raději ve slunné Floridě. „Dostala jsem to jako dárek od Froldy,“ nechala se v živém vstupu na Instagramu slyšet Kobzanová, která se mimo jiné i prořekla a prozradila, že čeká holčičku.

„Ella se těší, že bude mít baby sister (anglicky sestřička - pozn. red.), řekla totiž blondýnka a možná si ani neuvědomila, že tak odtajnila pohlaví plodu. „My se bojíme, že si bude myslet, že dostala novou hračku,“ smála se moderátorka, jejíž starší dcera má kanadské a české občanství. Druhá holčička bude mít pro změnu americké a české.

Co se týče výbavy pro dítě, nepořizovala prý rodina skoro nic. „Miminka stejně nic nepotřebujou, jsou to pí*oviny,“ myslí si Diana a dokonce teď prý doma vtipkují, že druhé dítě bude žebrák, jak málo oblečení mu koupili.

VIDEO: Kobzanová v talkshow: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá.

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talkshow: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá. Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
34 fotografií