Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smutný konec pátrání: Rapotínského starostu (†66) našli mrtvého

Rapotínského starostu (†66) našli mrtvého
Rapotínského starostu (†66) našli mrtvého  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK ljš - 
16. dubna 2018
10:18

Tragicky skončilo týdenní pátrání po pohřešovaném šestašedesátiletém starostovi Rapotína na Šumpersku Pavlu Žerníčkovi. Muž byl nezvěstný od pondělí minulého týdne, v neděli jej nalezli policisté bez známek života na Rýmařovsku. Muž měl delší dobu zdravotní problémy, kvůli kterým nemohl vykonávat funkci starosty. Okolnosti jeho úmrtí policisté prověřují.

"Muž byl v neděli v odpoledních hodinách nalezen bez známek života v katastru obce Horní Město na Rýmařovsku. V blízkém okolí policisté nalezli také hledané vozidlo. Veškeré okolnosti úmrtí osoby nyní prověřují kriminalisté územního odboru policie Bruntál," uvedla šumperská policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Podle bruntálské policejní mluvčí Pavly Jirouškové byla nařízena soudní pitva. "Kriminalisté se případem intenzivně zabývají, bližší informace zatím nelze sdělit. Byla nařízena soudní pitva k objasnění okolností úmrtí," řekla.

Muž byl nezvěstný od začátku minulého týdne, kdy odjel ze svého trvalého bydliště v osobním autě a od té doby o sobě nepodal zprávu a nebylo možné se s ním spojit. S žádostí o pomoc při pátrání se policisté obrátili na veřejnost ve středu.

 

 

ttom ( 15. dubna 2018 12:10 )

No co já vím, tak měl být zapleten s nějakou mafií a dotace na nějakej nesmyl a začala to šetřit hospodářská kriminálka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání