Ideální představy o letní dovolené splní Bulharsko zejména rodinám s dětmi, které vyhledávají služby vysokého standardu v porovnání kvalita služeb - cena, což nejen lokalita Slunečného pobřeží jistě nabízí. Bulharsko je rovněž typické příznivými cenami a  nepřeberným množstvím nabídek kvalitních hotelových rezortů, příjemného ubytování v penzionech či v apartmánech.

Letecká přeprava do Bulharska

Bulharsko je známé výbornou dostupností s možností odletových míst z Prahy, Brna i Ostravy a krátkou dobou letu v délce cca 2 hod 15 minut.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Místní gastronomie

Místní gastronomie je založena zejména na zelenině a saturejce; je velmi chutná a zdravá. Z místních specialit doporučujeme ochutnat výborný balkánský sýr, šopský salát, studenou polévku tatator, dále v typické litinové pánvi připravované sač, kdy je zapékáno maso se zeleninou. Velmi chutné jsou zapékané sýry a mezzes, předkrmy, saláty a dipy, které se ponechávají na stole po celou dobu jídla. Milovníci vína jistě ocení širokou nabídku velmi oblíbených a cenově dostupných místních vín. Všudypřítomná je také přátelská pohostinnost a vstřícnost místních obyvatel.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Pláže široké až 400 metrů

Rodiče i děti jistě ocení dlouhou a široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Pláže v Bulharsku jsou písčité s jemným zlatavým pískem. Řada bulharských pláží získala ocenění tzv. Modrou vlajku, které je synonymem kvality a čistoty pláže. Žádané sportovní i zábavní atrakce potkáte téměř na každém rohu. V průběhu dne si odpočinete v žáru letních paprsků na pláži, zaplavete si v klidných vlnách Černého moře, načerpáte energii, ve večerních hodinách se vydáte na promenádu či za návštěvou typické bulharské restaurace.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Skvosty UNESCO

Ne každý ví, že Bulharsko je čtvrtou zemí světa s největším počtem památek zapsaných na seznamu světového dědictví UNESCO. Nezapomeňte se také vydat za poznáním kulturních památek, například lodí do sousedního Nessebru, která je také zapsána na seznamu UNESCO.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Bulharsko je zkrátka ideálním místem pro strávení Vaší báječné dovolené.

Zajistěte si letní dovolenou z nabídky KOVOTOUR PLUS již nyní:  telefonicky na lince 14001, e-mailem na prodej@kovotour.cz nebo na www.kovotour.cz