Přípravy na svatbu Harryho a Meghan jsou již v plném proudu a hotový je zřejmě i seznam hostů. Královská rodina už dokonce ukázala, jak se tisknou pozvánky. Teď navíc odtajnila několik velmi známých jmen, která se na nich ale neobjeví.

Americký exprezident Barrack Obama se ženou Michelle (54), jeho nástupce ve funkci Donald Trump (71) a briská premiérka Theresa May (61). Nikdo z těchto politických osobností nebyl na královskou svatbu pozván.

Těžko říct, zda to bylo skutečně v plné míře rozhodnutí nastávajících manželů, jelikož ti se dříve netajili tím, že Obamu by rádi uvítali. Jenže s tím nesouhlasili diplomaté, podle kterých by takový krok mohl působit neuctivě vůči současné hlavě Spojených států. Nakonec tak pro jistotu mezi hosty nebude nikdo z politiků ze zahraničí ani z Velké Británie.

Podle zdrojů z okolí královské rodiny je něco takového možné díky tomu, že Harry není přímým dědicem trůnu, a tak není zapotřebí formálního seznamu hostů. „Toto rozhodnutí bylo zkonzultováno s vládou její Výsosti," potvrdil Kensingtonský palác.

VIDEO: Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte ZDE>>

Fotogalerie
46 fotografií