Herečka se na Instagramu pochlubila starou fotkou, kterou doplnila jednoduchým popiskem: „Sestra a bratr, Agáta a Vincent.“ Jenže herce Vincenta Navrátila (21) a modelku Agátu Prachařovou (32), za svobodna Hanychovou, byste na snímku možná ani nepoznali. 

Fotka je totiž asi 20 let stará a Vincent je na ní zachycen ještě jako buclaté miminko v teplém svetříku a zimní čepici. V náručí ho pak drží právě jeho nevlastní sestra Agáta ještě coby malá holka. Ovšem už tehdy špulila rty tak, jak je jejím zvykem dodnes. Přitom teď už je vdaná a sama má dvě děti – malou holčičku Miu (6 měsíců) a syna Kryšpína (6). Žilková fotku uveřejnila při příležitosti Vincentových pondělních 21. narozenin.

Právě její velké podoby se synkem si všimla řada komentátorů fotky. „No jo, geny se nezapřou,“ poznamenal někdo. Sama Agáta ale zatím vzpomínkový snímek nechala bez komentáře.

Ostatně ona a její sourozenci nikdy neprojevovali moc nadšení, že si jejich maminka založila Instagram. Dokonce prý projevili přání, aby je radši vůbec nefotila a na sociální síti nezveřejňovala.

VIDEO: Veronika v pořadu Markéta dráždí celebrity prozradila, čeho v životě nejvíc lituje!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková bilancuje před 55. narozeninami: Čeho nejvíce lituje? Blesk TV

 

Fotogalerie
30 fotografií