Manželství Laďky Něrgešové a Jaroslava Plesla bohužel nezachránilo ani narození druhého dítěte. Moderátorka však musela zůstat silná nejen kvůli dvaadvacetiměsíční dceři Medě, ale i devítiletému synovi Adamovi.

Její bolest po rozchodu ale byla krutá. "Jsou věci, o kterých se nemluví. Můžete je sdílet s blízkými. A ti nejbližší vás možná uvidí i na kolenou a brečet. Jsou prostě chvíle nebo zážitky, které Vás na ta kolena srazí. A pak je v pořádku být smutná a bolavá. Ale ne dlouho! Pak musíte vstát a jít dál. A se zdviženou hlavou a úsměvem na tváři! I když to nejdřív tak úplně nebudete cítit. Protože každá rána je vlastně jen taková zkouška. Zkouška, která vás posouvá dál. A zkrátka z vás udělá zase o kousek lepšího. Pokud to ovšem jako zkoušku pojmete. Sebelítost a obviňování druhých je k ničemu. To vy si z toho máte něco vzít. Všechno je tak, jak má být. I když to tak zpočátku třeba nevypadá," vyznala se Něrgešová ze svých pocitů. 

Přátelé a kolegyně se ji skrz sociální síť snaží podpořit a drží jí palce. "Tohle je velmi nepříjemná životní situace, se kterou se snažím už pár měsíců vyrovnat," potvrdila Blesk.cz sama Něrgešová s tím, že rozvod po 11 letech manželství se bude snažit ukočírovat tak, aby to mělo co nejmenší dopad na jejich děti.

VIDEO: Moderátorka Laďka Něrgešová: Krach manželství!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Laďka Něrgešová: Krach manželství! Blesk TV

Fotogalerie
18 fotografií