Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Drama na Prostějovsku: Muž pořezal manželku, pak skočil z balkonu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK ljš - 
9. dubna 2018
10:40

Brutální útok, který skončil sebevraždou! Starší muž napadl podle policie na Prostějovsku s nožem v ruce svou manželku. Pořezal ji na krku, žena se útoku nakonec ubránila. Tragédie z konce minulého týdne však měla dohru, muž se nakonec pořezal také a skočil z balkonu. Na následky zranění po několika hodinách zemřel. Případ vyšetřují kriminalisté jako pokus vraždy.

Incident se odehrál minulý čtvrtek v noci. Policii prostřednictvím linky 112 kontaktovala napadená žena. "Uvedla, že ji doma v bytě napadl manžel a pořezal ji nožem na krku. Zraněné ženě se podařilo útoku ubránit, schovat se a zatelefonovat o pomoc. Mezitím se její manžel rovněž pořezal na krku a poté vyskočil z balkonu v prvním poschodí," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Motiv tragédie kriminalisté vyšetřují. Podle krajského policejního mluvčího nebyl muž v minulosti trestně stíhán.

V Olomouckém kraji jde letos o třetí vraždu či pokus o ni. Na konci března kriminalisté obvinili z vraždy devětačtyřicetiletého muže, který podle nich umlátil v Olomouci trubkou bezdomovce, svého známého. Muž se k činu přiznal, skončil ve vazbě. Loni se v regionu stalo osm vražd a pokusů o ni, všechny se podařilo kriminalistům objasnit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání