Před dvěma měsíci Jiří kvůli rakovině prodělal operaci hrtanu, která mu vzala hlas. Ani ne po měsíci se vrátil domů a jeho vztah s manželkou začal haprovat. Jí se nelíbilo, že pije alkohol, jemu zase jiné věci.

S ohledem na dcerku se ve finále dohodli, že budou žít každý odděleně. Nejde prý o přípravu na rozvod. Zatím oba dva věří, že odluka jim pomůže a možná se jejich manželství zase narovná. Možná ale, že také ne.

Nechal jí auto

Andrea svému manželovi rozhodně na odstěhování dala klid a čas. Už ve čtvrtek odjela s Aničkou k rodičům na Lounsko. S Jiřím se dohodla, že až se v neděli k večeru vrátí, on v jejich bytě už nebude. „Souhlasil jsem s tím, nemá smysl si vzájemně jitřit city,“ komentuje Pomeje, který nechal Andree jejich bavoráka a do nového příbytku poblíž Liboce se dopravil taxíkem.

„Tohle není můj byt, je mého kamaráda Pavla Páska. Budu tu jen týden. Potom se přesunu do svého,“ informoval Blesk Pomeje s tím, že nový byt si pořídil 300 metrů od toho břevnovského, kde nechal rodinu. „Chci být Aničce na blízku. Vodit ji do školky, ze školky, starat se o ni,“ vysvětlil.

Fotogalerie
27 fotografií