Gott má řadu zájmů a je též vášnivým sběratelem luxusních hodinek. Některé z nich rád nosí, avšak kvůli košilím či sakům nejsou na jeho ruce moc často k vidění. Ovšem teď zpěvák udělal výjimku a pochlubil se svým nejdražším kouskem! Jedná se o hodinky Rolex Cosmograph Daytona, které se podle internetových stránek slavné švýcarské firmy dají pořídit za 26 600 eur, v přepočtu tedy za 700 tisíc korun.

Slavík je podle našich informací vlastníkem těchto vzácných rolexek již šest let a pořídil si je v proslulé Pařížské ulici v Praze. S výběrem mu pomohla podnikatelka Tamara Kotvalová (54). „Já jsem se snažila, aby byly dostatečně seriózní. Nadčasové a splňovaly nároky Karla Gotta, který má rád hodinky s koženými pásky,“ potvrdila pro Aha! tzv. »královna Pařížské« Kotvaldová.

Do společnosti si pak Gott tyto hodinky vzal již několikrát, ovšem pouze na velmi významné společenské události, například na galavečer CZECH TOP 100 na Pražském hradě. Když je ale zrovna nemá na zápěstí, musí je kvůli jejich ceně pečlivě střežit. Doma je proto ukládá do trezoru. „Mám podobných cenných kousků celkem asi čtyřicet. Samozřejmě uložené v bezpečí trezoru,“ objasnil Mistr s tím, že má rovněž hodinky značky Breitling for Bentley, které ho stály čtvrt milionu korun!

Nejdražší kousky dalších celebrit:

Karel není jediný milovník luxusních hodinek. Patrik Vrbovský (41) alias Rytmus vlastní například jedny posázené diamanty značky Hublot, za něž zaplatil před pěti lety víc než milion korun. Michaela Ochotská (33) si zase z nevydařeného manželství s tenistou Lukášem Rosolem (32), s nímž má syna Andrease (3), odnesla krásný šperk v hodnotě 350 tisíc korun. Jedná se o ocelové hodinky se zlatem Breiltling.

Sbírku jako Gott má třeba i Jiří Bartoška (71). Jeho nejdražší kousek, který velmi často nosí, jsou ocelové hodinky Jaeger-LeCoultre Reverso Grande GMT s hranatým ciferníkem v hodnotě 315 tisíc korun. Co se týče hodinek, netroškaří ani Leoš Mareš (41). Panerai Radiomir 8 Day Ceramic z limitované edice 500 kusů s koženým páskem za 300 tisíc jednu dobu nosil neustále.

Podobně »srostlá« je s milovanými hodinkami i Simona Krainová (45). Kousek za 200 000 Kč oblíbené značky Hublot téměř nikdy nesundává, a dokonce je propašovala i do epizodní role v seriálu Kapitán Exner, kde hrála bohatou paničku. Na výrazné šperky si potrpí také zprávařka z Primy Eva Perkausová (23), a proto miluje designové hodinky značky Dior z keramiky v hodnotě 80 000 Kč.

VIDEO: Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
41 fotografií