NGO market, jak se veletrh jmenuje, vznikl v roce 2000. „Neziskové organizace aktivní ve vzdělávání, dobrovolnictví, oblasti lidských práv, environmentální problematice nebo jiných oblastech mají možnost představit své aktivity široké veřejnosti, navázat nová partnerství, zaujmout a oslovit sponzory a dobrovolníky, ale i získat nové vědomosti potřebné pro úspěšné vedení své organizace,“ vysvětluje záměr veletrhu tisková mluvčí Lenka Řehořová.

Organizátoři si připravili sedmihodinový program pro návštěvníky, kteří mají chuť se dozvědět více o světě neziskových projektů a organizací. Vše odstartuje v 11 hodin dopoledne, kdy se Fórem Karlín rozezní hlas legendárního herce Jaroslava Duška, který uvede veletrh již poněkolikáté.

Letošní ročník nese název „Příběhy občanské společnosti“. Díky tomu si můžete poslechnout přednášky na nejrůznější témata od cest s neziskovkou do zahraničí přes příběhy dobrovolníků, kteří se starají o štěňata, až po vyprávění o často tabuizovaném tématu umírání z pohledu tří neziskových organizací. Celý harmonogram objevíte na oficiálních stránkách veletrhu.

Kdy? 11. dubna od 11 hodin
Kde? Fórum Karlín, Praha 8
Vstupné? žádné

Fotogalerie
7 fotografií