Festival Kampa střed světa není pro Pražany žádnou novinkou. Letos rozproudí dění v centru Prahy už podesáté. Festival slavnostně odstartuje v půl druhé odpoledne pod Karlovým mostem, kdy se pomyslně otevřou brány Kampy. Avšak prohlídky okolo parku začínají v pravé poledne. Celý harmonogram dne objevíte tady.

Hudba od půl třetí

Na jižním cípu parku objevíte pódium. Na něm během dne vystoupí hned několik hudebníků a kapel, které sice nejsou mainstreamové, ale o to překvapivější zážitek můžete čekat. Z reproduktorů se budou od půl třetí odpoledne linout tóny kapely Trombenik, Sváťa Karásek & Svatopluk, Schodiště a Budoár staré dámy. Během poslechu hudby se můžete posadit do trávy s jídlem a pitím z tamějších stánků, a nebo si můžete prohlédnout výstavu s dobovými fotografiemi parku.

Pro nejmenší

Pokud se na festival vydáte s dětmi, nemusíte se bát, že by se nudily. V parku budou probíhat workshopy, pohybové aktivity a vyroste tady i šapitó s divadelně-cirkusovým vystoupením. Mimo to organizátoři přichystali od třetí hodiny odpolední divadelní program pro nejmenší. 

V 15 hodin začíná Malá mořská pohádka v podání Divadlo T601
V 15:55 můžete zhlédnout Tajemství jabloně v podání Divadlo T601
A v 17:05 pouliční maňáskový sci-fi horor Dr. Orák: UFOUN JE KAMARÁD v podání Bohnické divadelní Společnosti

Kdy? V sobotu 7. dubna
Kde? Park Kampa
Vstupné? žádné

Fotografie z předešlého ročníku:

Fotogalerie
28 fotografií