Brunetka, která nedávno potvrdila těhotenství, na sociální síti zveřejnila fotku, na níž se pyšně chlubí rostoucím bříškem. Kila nahoře ji očividně netrápí, naopak má radost z miminka. „22. týden těhotenství," připsala ke snímku.

Ten navíc pořídila v divadelní šatně a zřejmě už v kostýmu a divadelním nalíčení. „Neflákat se a makat," pobídla vtipně sama sebe těsně před nástupem na jeviště Komorní scény Aréna v Ostravě.

Právě tam by nyní měla Kristýna přesídlit natrvalo za svým partnerem, Vojtěchem Štěpánkem (33), který zde šéfuje činohře Národního divadla moravskoslezského. „Stěhuji se do Ostravy, s přítelkyní tady rekonstruujeme byt," přiznal v jednom rozhovoru.

Ovšem sama Leichtová zvěsti o stěhování oficiálně potvrdit nechtěla. „To je naše soukromá věc, já nemám potřebu o tom mluvit," řekla stroze Blesku a stejné tajnosti dělala i se samotným těhotenstvím. Každopádně z Prahy, kde zatím žila a hrála asi nejvíce, by to měla dost daleko.

Ostatně k jejímu stěhování je ideální doba, vzhledem k tomu, že již skončilo natáčení seriálu Ohnivý kuře, které herečku velmi zaměstnávalo. Zatímco v seriálu hrála zručnou cukrářku Kláru, ve skutečnosti jí příprava cukrovinek moc nejde. Nedávno pro partnera připravovala dort podle receptu ze seriálu, ale s výsledkem moc spokojená nebyla. „Příští rok se snad polepším, nebo to nechám na profesionálech!" prozradila Leichtová na Instagramu.

VIDEO: Kristýna Leichtová prozradila, jak zahání smutek...

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
28 fotografií