Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Název AAA Auto International jim byl malý. Co se stalo v nejznámějším autobazaru?

Novým výkonným ředitelem inovační laboratoře AuresLab se stal Stanislav Gálik (vlevo), který tuto novinku oznámil veřejnosti s generální ředitelkou mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO Karolínou Topolovou (uprostřed) a provozním ředitelem AAA AUTO Petrem Vaněčkem (vpravo).
Novým výkonným ředitelem inovační laboratoře AuresLab se stal Stanislav Gálik (vlevo), který tuto novinku oznámil veřejnosti s generální ředitelkou mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO Karolínou Topolovou (uprostřed) a provozním ředitelem AAA AUTO Petrem Vaněčkem (vpravo).  (Autor: AAA Auto)
5. dubna 2018
18:25
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Největší síť autobazarů ve střední Evropě Aures Holdings, do letošního února známá pod jménem AAA Auto International, působí v Česku, na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. Loni prodala 75 550 ojetých automobilů, o deset procent více než předchozí rok. A v letošním prvním čtvrtletí na svůj úspěch navazuje.

„Za první čtvrtletí jsme prodali přes 19 200 vozů. Meziroční růst oproti stejnému období loňského roku dosáhl necelých devíti procent,“ říká Karolína Topolová, generální ředitelka AURES Holdings. Denně se tak prodá 213 aut.  V tomto období  byla nejprodávanějším ojetým vozem v síti AAA Auto v České republice již tradičně Škoda Octavia následovaná Škodou Fabia a VW Passat.

Významný vliv na nárůst prodejů má mimo jiné rozšiřování pobočkové sítě.  Od začátku roku společnost zprovoznila autocentra AAA AUTO v polské Lodži, Poznani nebo také v maďarském Györu. „Zatím tyto tři pobočky slouží jako výkupní centra, později rozhodneme o jejich uvedení do plného provozu včetně prodeje,“ dodala Topolová. Počet autocenter se tak dostal na 44.

Podle ředitelky firma rozvinula podnikání do různých směrů, například do sdílení a půjčování vozidel, a je tak lépe připravena na výkyvy trhu s auty. 

Video  Lada, Ferrari testarossa? Mototechna Classic láká milovníky veteránů, nakoupili i od Havla  - Markéta Volfová, Jan Jedlička, Komerční sdělení
Video se připravuje ...

A proč se AAA Auto International, a.s. přejmenovalo na AURES Holdings, a.s.?„Společnost AAA Auto International, a.s. se dnes již profiluje mnohem komplexněji, než jen na prodej vozů pod značkou AAA AUTO, proto jsme se rozhodli přizpůsobit naší nové podobě náš název a systém našich značek, aby lépe vystihovaly současný stav. První část názvu „AURES“ vychází z anglických slov „Automotive Retail Systems“. To lépe odpovídá celému spektru aktivit, kterým se věnujeme v rámci kompletních řešení mobility zákazníků i firem. Obchod s automobily bude nadále probíhat pod původními značkami, které mají svou tradici a zákazníky. Ti se tak budou i nadále setkávat s ojetými vozy v autocentrech AAA AUTO, zánovními automobily prostřednictvím značek Mototechna a Mototechna Premium, stejně jako s levnými vozy nabízenými pod značkou 1. auto Diskont. Již koncem ledna byla představena inovační laboratoř s názvem AuresLab,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO.

Video  AAA mění název své „matky.“ A provává denně přes 200 aut  - Blesk TV
Video se připravuje ...

 

benesak ( 22. listopadu 2018 15:27 )

pro me za me at si rikaji jak chcou, ja koukam na to v jakem stavu je auto, ktere si vyhlidnu a v triackach jsem uz jednou uspesne koupil

Mates35 ( 6. června 2018 10:51 )

Já od nich mám už druhou ojetinu a pro další až bude třeba půjdu opět k nim. Aut mají na výběr nespočet a kdo ví jak správně pořídit ojetinu nemusí mít strach, že by narazil na nějakou šunku.

djaba ( 6. dubna 2018 21:28 )

Několikrát jsem v AAA Auto koupil auto .Jako všude se najdou šunky , dobrá auta i perfektní .A kdo se ještě v autech vyzná ,koupí dobře . Třeba teď mám Hyundai Getz ,třikrát už prošel TK napoprvé (nyní najeto 90 tisíc ), koupil jsem jen gumy , baterii a jedny destičky .

honzamastny ( 6. dubna 2018 21:24 )

Já jsem zrovna s autem od nich spokojen, asi štastná ruka. je vidět, že se rozvíjejí dobře.

agfor ( 6. dubna 2018 20:24 )

Jako AAA jsou už profláknutá firma podvodníků. Proto nový název a krade se vesele dál.

Zobrazit celou diskusi