Dvojice se vypravila až do dalekého Nepálu a vdova po hitmakerovi nyní plní sociální sítě fotkami z cest. Nejprve sdílela společnou fotku s mužem z nepálské metropole Káthmándú a vyfotila se tu dokonce i se skupinkou místních dětí v tradičních úborech. „Já je najdu hned všude,“ smála se blondýnka, která se coby šéfa nadace Kapka naděje dětem věnuje neustále.

Jenže z dalších fotek už čišela trochu jiná atmosféra. Dvojice se totiž vydala pryč z civilizace a zamířila na náročnou túru do hor. „Už smrdíme i z fotky, abyste si nemysleli, že je vše ideální, už jsme se i slušně pokočkovali, jasně že kvůli batohu. To pořád řeším no, ale zbytečně, protože ho stejně táhnu dál,“ popsala nesnadné podmínky Pizingerová.

Přesto podle ní ale trek v oblasti Kopra stál za to a ona i Josef nakonec vystoupali až do výšky 4 000 metrů nad mořem a mohli se kochat krásným výhledem na okolní hory. „Oba jsme překonali sami sebe. Bylo to na doraz. Připadala jsem si jak nebožtík Venclovský, když přeplaval kanál La Manche a vyplodil posvátnou větu: ‚Já su také šťastné!‘,“ svěřila se na Instagramu Vendula u fotky, kde se s mužem líbají.

„Cesta do Nepálu je vlastně dárek od Josefa k mým narozeninám,“ odtajnila s tím, že nevšední zážitek si pro ni připravil právě o 16 let mladší choť. „Zkoušíme vytrvalost, pochopení, silu lásky i pevnost vztahu! Trpělivost, ale i fyzickou zdatnost, která se snoubí s lapáním po dechu,“ svěřila s tím, že coby astmatička si lapání užije až dost.

„K loňským narozeninám jsem od toho samého muže dostala hodinky a ty šly samy,“ dodala se smíchem. Ona přitom v říjnu pro Pizingera přichystala k jeho třicetinám tajnou oslavu. Zřejmě ji tak chtěl trumfnout a také ji pořádně překvapit. To se mu skutečně povedlo a dalo by se říct, že jí tím i vyrazil dech!

VIDEO: Vendula Pizingerová na koncertu pro zesnulého manžela: Vytěžila 604 000 korun!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová na koncertu pro manžela: Vytěžila 604 000 korun! Luboš Procházka, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
31 fotografií