Smrti dvou členů své "rodiny" oznámil na sociální síti, a potvrdil ji i pro Blesk. Později ale upřesnil, že se nejednalo o biologickou sestru. Milovanou Irenu po celou dobu jejich přátelství Musil "sestro" pouze oslovoval.

V návalu emocí jsem vám včera zapomněl vysvětlit, že Irenku jsem sice považoval za svou vlastní sestru a za těch 30 let, co se známe, jsem jí ani jinak neřekl, ale nemáme stejné rodiče. Ve skutečnosti mám jenom jednu nevlastní sestru Katku, která žije v Brně,“ vysvětlil o den později Blesk.cz s tím, že i v nemocnici, kam za ní chodil, se představoval jako její bratr a tak ho zdravotní sestry i ohlašovaly. "Prostě jsem ji bral jako svoji ségru," dodal Musil, který o mladšího bratra přišel už dávno, a jeho nevlastní sestra je v pořádku. Za uvedení v omyl se omluvil i fanouškům na Facebooku.

Co jím navíc tak otřáslo? "Budu k vám upřímný. Pro nás nebyl ani tak šok smrt Irenky, protože dlouho bojovala s rakovinou, ale šok pro nás byl její muž,“ svěřil se nám otřesený moderátor. Ten totiž dostal infarkt zrovna ve chvíli, kdy zařizoval pohřeb pro svou milovanou manželku Irenku. „Ano, tak to bylo. Byl z toho tak rozrušený, že mu selhalo srdíčko,“ řekl zlomeným hlasem.

O pohřeb manželů se teď nyní musí postarat jejich rodina. „Určitě bude pohřeb jen v rodinném kruhu. Ale já jsem se z něho omluvil. Na pohřby nechodím a priori. Rozloučím se pak s nimi v soukromí,“ dodal moderátor, který nyní tráví dovolenou se svým manželem Jakubem v Barceloně.

VIDEO: Krutá rána pro Honzu Musila: Sestru zabila rakovina, švagrovi z toho puklo srdce!

Video
Video se připravuje ...

Krutá rána pro Honzu Musila: Sestru zabila rakovina, švagrovi z toho puklo srdce! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
12 fotografií