Je dcerou fotbalisty Patricka Blondeau a Véroniky Loubry, herečky a televizní moderátorky. Má mladšího bratra Ayrtona-Romeo Blondeau. Její kariéra začala už ve čtyřech letech, kdy se poprvé objevila na mole návrháře Jean-Paul Gaultiera. Rázem jí všichni začali přezdívat „nejkrásnější holčička na světě“.

V deseti letech se její fotky dostaly do Vogue. Měla na nich ale vysoké podpatky a výrazný make-up, což mnozí považovali za vulgární a příliš sexualizované. Její nízký věk a ostatně i její titul nejkrásnější holčičky působily dost kontroverzně, o to větší byl však o ni zájem.

S modelingem pokračovala i nadále a v jejích šestnácti letech se stala novou ambasadorkou firmy L’Oréal. Jejími kolegyněmi tak budou Doutzen Kroes (34) a Barbara Palvin (24). Sláva a úspěch v modelingu jí přinesly obrovské peníze. V pouhých šestnácti letech si vydělala 4,3 milionu dolarů, tedy 88,5 milionu korun.

Pánové, kteří si na nádhernou Thylane Blondeau brousí zuby, si ale mohou nechat zajít chuť. Modelka randí s jistým fešákem Raphaelem Le Friantem, kterého mnozí přezdívají jako nejšťastnější chlap planety. 

V roce 2015 se objevila ve filmu Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje. Performuje také v klasickém i moderním tanci, zpívá a hraje na piano a bubny.

 

Fotogalerie
74 fotografií