Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena střelila kamaráda do hlavy při živém vysílání na Facebooku. S jeho pistolí si hrála jako s hračkou

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
3. dubna 2018
18:11

S pistolí svého kamaráda si hrála jako s hračkou. Hazard se životem přitom vysílala živě na Facebooku. Texaský otec dvou dětí Devyn Holmes (26) doplatil na to, že své kamarádce Cassandře Damper (25) zbraň svěřil. Ženě pistole vystřelila a kulka ho zasáhla do hlavy z bezprostřední blízkosti.

Holmes nyní bojuje o život v nemocnici. Je napojen na přístroje pro podporu života. Jestli přežije, je nejisté. A i pokud ano, bude mít nejspíš poškozený mozek. Po ráně mu z hlavy tekla krev proudem.

K nehodě došlo, když seděl Holmes ve voze s Cadillacem Colemanem a kamarádkou Cassandrou Damper. Žena si půjčila jeho zbraň a začala si s ní při živém vysílání hrát.

Jsme z tebe nervózní,“ řekl Holmes své kamarádce, když si se zbraní začala hrát. „Nemá v tom žádný zásobník, kámo,“ zareagoval Coleman. „Odkud že to jsi?,“ dotázal se ho Holmes.

V tu chvíli Damper zbraň nabila, odjistila a řekla: „Řekni něco, dě*ko!“ V tu chvíli zbraň vystřelila a Holmes se skácel na sedadle. Damper a Coleman z auta pláchli.

Žena byla posléze obviněna z maření vyšetřování. Ze zbraně totiž setřela své otisky. Jakoby si myslela, že její živé vysílání nikdo neviděl. Jeho záznam už ale obletěl svět a stále koluje po sociálních sítích.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání