Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Brutální vrah Sabiny soud neobměkčil: Odsedí si 20 let!

Autor: ČTK ljš - 
3. dubna 2018
10:45

Věřila mu a pomáhala, on ji zabil. Za brutální vraždu pětadvacetileté Sabiny Č. v Polance nad Odrou potvrdil vrchní soud Patriku Konečnému (22) 20 let vězení. Mladík vinu popíral, potvrdily ji ale nepřímé důkazy.

Dvaadvacetiletý mladík, který byl kamarád oběti, vinu u odvolacího soudu popřel. Přímý důkaz proti němu chyběl, podle soudu však o vině svědčí ucelený řetěz nepřímých důkazů. Ženu její vrah ubil, použil přitom zřejmě kuchyňskou pánev a kladivo.

Tragédie se odehrála loni v březnu. Zranění vznikla za použití nejméně dvou nástrojů, útok pachatel vedl především na hlavu, kde našli znalci 26 ran. Vrah pravděpodobně použil kovovou kuchyňskou pánev a kovovou část kladiva. "Šlo o útok likvidační s cílem poškozenou zabít, a to jakýmkoliv způsobem," stojí ve spisu.

Motivem vraždy byly podle rozsudku peníze. Z domu oběti se ztratily cennosti a hotovost v celkové hodnotě více než 110.000 korun. Obžalovaný, který před vraždou své kamarádce pomáhal na zahradě, se nepřiznal. Uváděl, že svou známou našel mrtvou, zpanikařil a utekl.

mika ( 9. dubna 2018 15:20 )

škoda,že ho nelze taky ubít železnou pánvičkou a kladivem. Co s takovým odpadem? Budem ho 20 let živit?????

jasnovidec01 ( 3. dubna 2018 11:49 )

Takovej pěknej hošík,,, haha to budou mít radost vězni z nového masíčka...bude dělat d.ě.v.k.u.dobře mu tak dementovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání