Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Případ krásky, která se prý sama ubodala v bytě Libanonce: Aneta (†23) se strašně bála, nechtěla k němu odjet, říká máma

Autor: shp - 
2. dubna 2018
16:51

Nechtěla k němu odjet domů. Jako by věděla, že jí v bytě Libanonce Ahmada Hassana Ibrahima hrozí nebezpečí. Aneta R. se z něj již živá nedostala. Podle policejního vyšetřování si sama pod vlivem drog zasadila 9 bodných ran, z nichž tři byly smrtelné. To je opravdu podivné. Matka tragicky zemřelé dívky se pořád nevzdává, a i když byla smrt její dcery označena za sebevraždu, obvinila Libanonce z toho, že Anetě podával drogy.

V případu, který se stal před čtyřmi roky, je stále mnoho nejasností. Aneta tehdy odjela z pražského baru se svou kamarádkou Kateřinou a Ahmadem k němu domů. Podle matky se ale velmi bála.

Moje dcera už v tu chvíli, kdy se odjíždělo z toho baru, tak údajně s nimi nechtěla odjet. Strašně se něčeho bála. V půl šesté volala kamaráda do Slaného, ten bohužel spal, mobil nezvedl. Dcera ho několikrát taky odvezla, když potřeboval, měli to takhle domluvené,“ řekla maminka Anna v pořadu Očima Josefa Klímy TV Prima.

„Ještě než dojeli, se ve tři čtvrtě na šest pokoušela volat policii. 158. Bylo to v jejím mobilu jako volaný hovor, ale asi se nedovolala,“ pokračuje matka. „Chvilku popíjeli. Pan Ahmad vyndal opět kokain. Nabízel ho holkám, jak je uvedeno ve výpovědi. Anetka odmítla, Kateřina si s ním dala další lajnu. Údajně po požití toho kokainu si šli lehnout. Ahmad měl pak žízeň, proto vstal a šel se napít. A v tu chvíli údajně viděl, jak se moje dcera bodá,“ dodala Anna.

Tady se nám kamarádka pořezala,“ volala tehdy Kateřina na policii. Poté, co záchranka převezla krvácející Anetu do nemocnice, konstatoval doktor smrt. Policie po dlouhé době vyšetřování uzavřela s tím, že spáchala sebevraždu. Matka se však nevzdala a Ahmada zažalovala „alespoň“ za to, že dceři podával drogy, což sám přiznal.

Pan Ahmad jasně v té obžalobě píše, že mé dceři drogy dával, to je tam podepsané jeho rukou, v jeho výpovědi,“ řekla matka zemřelé Anety. Podle ní není Libanonec dealer, prý je zapleten až dokonce do drogové mafie. „Patří k pražské drogové mafii. Bylo mi doslova řečeno, že s tím nic neuděláme, že je to zaplacený odshora dolů, že pán se pohybuje v miliardách,“ řekla v pořadu.

montevideo ( 5. dubna 2018 19:40 )

ve 23 letech bylo skutečně pozdě. Měl ji mydlit mnohem dřív.

sachmat ( 3. dubna 2018 13:08 )

Zajímalo by mne, kdo doslova řekl paní Anně, že s tím nic neudělají (nejde udělat), protože je to zaplacený odshora dolů, že pán (drogový libanonský dealer) se pohybuje v miliardách… Nicméně, za jistou pravdu se dá pokládat, snaha ze strany některých…, uzavřít tento případ, stůj co stůj, z časových důvodů...Chybějící klíčové důkazy, koho už zajímají, že…? Závěrem se domnívám, ať byla Aneta jakákoliv…, pokládám za vhodné znovu otevřít tento případ, pořádně prošetřit – zkontrolovat šetření předešlé, popřípadě doplnit a uzavřít buď vyvrácením nebo potvrzením předchozí verze za pomoci technicko-scientifických výzkumů a logického uvažování ( pozor, na mysli nemám znalost velké násobilky zpaměti v časovém limitě, taková znalost je většinou na dvě věci…, přestože staré rigidní struktury, budou tvrdit přesný opak)….

villon ( 2. dubna 2018 21:42 )

Jak na sebe může česká holka nechat šáhnout někoho, kdo se jmenuje Ahmed, to nepochopim. Teď už asi drží Aláhovi v nebíčku.

montevideo ( 2. dubna 2018 21:20 )

Otec měl zmydlit především ji, když se začala tahat za prachy s Araby.

Tabala ( 2. dubna 2018 21:13 )

 Preco každý riesi hovadiny prečo tam išla a podobne?veď je jasné že sa sama nezabila..to je blbosť..byť jej otcom tak si libanonca pockam a pomaly ho mucim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání