Slováček se totiž chystá oslavit své 75. narozeniny velkolepým koncertem a myslí, že je dobrý nápad při té příležitosti sblížit své dvě ženy - Dádu i Lucii. Společně by pak jeho narozeniny oslavili jako jedna velká šťastná parta a radovali by se až do rána! "Pozvu samozřejmě Dádu, stejně jako Lucii, a nevidím na tom vůbec nic špatného. Obě jsou moje rodina," plánuje Slováček, který zřejmě myslí, že sváru už bylo dost.

Už dávno se totiž rozhodl, že dál bude žít s Lucií, a proto už není zapotřebí dál nic řešit a všechny strany by se s tím měly naučit žít. Zejména Patrasová, která ale stejně také randí s Italem Vitem. Na společné radovánky s manželem a jeho milenkou to ale Dáda zřejmě stále nevidí. Už dříve se nechala slyšet, že ji Felix zatím nepozval a tím to pro ni končí. "Prosím vás, vždyť je to až za dva měsíce. Proč bych měl zvát Dádu někam půl roku dopředu," komentuje Slováček Dádino uražení se.

Na setkání s manželovou manželkou se podle všeho těší i Gelemová. "Paní Patrasová řeší své problémy takovým pokleslým způsobem a pere soukromé špinavé prádlo na veřejnosti. Já si myslím, že mnohem vhodnější pro nás obě by bylo, kdybychom se sešly a v klidu si vše vyříkaly," říká Gelemová.

VIDEO: Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
11 fotografií