Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý řidič přejel ženu a dítě: Byli to jeho manželka a syn. Chlapec zemřel

Autor: shp - 
31. března 2018
05:00

Pil, nemyslel a usedl za volant. Při opilecké jízdě v čínském městě C'-po srazil ženu a dítě. Muž známý jen pod příjmením Zhang se jim nesnažil ani pomoci, šlápl na plyn a ujel. Policie ho dopadla druhý den. Když mu strážci řekli, koho srazil, zhroutil se.

Při neopatrné jízdě pod vlivem alkoholu srazil Zhang ženu, která jela s malým dítětem na skútru. Muž jim neposkytl pomoc a ujel. Oba zranění byli převezeni do blízké nemocnice, kde se jim snažili lékaři pomoci.

Bohužel chlapec zemřel. Žena přežila, ale její stav je vážný. Nadále zůstává na jednotce intenzivní péče. Policie mezitím řidiče vypátrala. Když strážci zákona řekli Zhangovi, koho srazil a co se stalo chlapci, zhroutil se.

Šlo totiž o jeho vlastní manželku a syna. Policisté si zatčení řidiče natočili. Usilovně plakal a nemohl uvěřit tomu, že zabil své dítě. Fotografie z místa činu ukazují, jak byl náraz do skútru silný. Chlapci dokonce ulétla bota. Zhangovi nyní hrozí několikaleté vězení.

jasnovidec01 ( 31. března 2018 17:25 )

nemyslíš ,zaplatíš !!!tenhle dement zaplatil nejvyšší daň ,životem svého syna.kdykoliv se napije , tak ať má syna před očima nebo ať si to hodí. K. O. K .O. T

jany ( 31. března 2018 14:15 )

jj nejak s emi nechce verit, ze by je nepoznal

flora ( 31. března 2018 13:51 )

To by mě zajímalo jak lidnaté je čínské město C'-po. Že se zrovna trefil. Jak vidno, jeden se ani nemusí štrachat až do Egypta

Eruanno ( 31. března 2018 08:09 )

 Karma.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání