Blondýna, která se pyšní silikonovým poprsím velikosti 5, se stěhuje do Brna ke svému příteli, zámožnému podnikateli Tomášovi, který jí zde koupil dům. Dvojice si v něm teď buduje hnízdečko lásky, a tak má Dominika plné ruce práce.

Ovšem teď se zdá, že má ještě o jednu příjemnou starost navíc. Zřejmě je totiž těhotná! Napovídají tomu zejména její fotky z poslední doby, které zveřejňuje na sociální síti. Nápadně často si na nich totiž schovává bříško.

Mesarošová ovšem zatím šťastnou novinu veřejnosti neoznámila. „Nechci to komentovat,“ mlžila na dotaz Blesku, ale zprávu ani nepotvrdila, ani nevyvrátila. „Až ta doba přijde, určitě se ráda vyjádřím,“ vymlouvala se.

Je tak klidně možné, že už si pomalu tajně shání dětskou výbavičku, ale zatím nechce nic vykřikovat do světa. Nebyla by jediná, vždyť řada nastávajících maminek se bojí o miminku mluvit, dokud nemají jistotu, že je zdravé. „Také jsou ale věci, které se do nějaké doby nemají říkat,“ naznačila pro Extra.cz sexbomba, že by to mohl být i její případ.

Mateřství ostatně nikdy nevylučovala a patrně na něj už nějakou dobu myslela, jelikož když si nedávno nechala potetovat ruku, záměrně si na ní nechala volné místo. „Ještě si tam zanechávám místo do budoucna na portrét jednoho svého dítěte,“ prozradila tehdy Blesku.

VIDEO: Dominika Mesarošová se chce nechat celá potetovat! Přeskočilo jí?

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová se chce nechat celá potetovat! Přeskočilo jí? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

 

Fotogalerie
31 fotografií