Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sebevražda Anety 13 bodnými ranami? Vím, proč policie kryje Ahmada, myslí si znalec islámu

Autor: dce - 
28. března 2018
17:20

Případ podivné smrti Anety R. (†23) řeší mnoho lidí už déle než tři roky. Aneta se v roce 2014 měla údajně sama ubodat pod vlivem drog. Policie případ uzavřela jako sebevraždu i přes nesrovnalosti, o kterých mluví například dívčina matka. Lukáš Lhoťan, znalec islámské kultury, popsal šokující domněnky, které smrt mladé Češky propojují s případem údajného teroristy a obchodníka se zbraněmi Alího Fajáda.

Lukáš Lhoťan v rozhovoru pro Parlamentní listy uvedl, že policie odmítala prověřit verzi, že by Anetu zavraždil ve svém letňanském bytě Libanonec Ahmad Hassan Ibrahim. Verzi, že zfetovaný Ahmad Hassan Ibrahim byl uživatelem tvrdých drog a měl je mít v sobě i v době záhadné smrti, že se dostal do stavu ‚toxické psychózy‘ a zaútočil na Anetu a zavraždil ji, policie vůbec nevyšetřovala a okamžitě na začátku ji odmítla. ‚Ahmad koksuje už jak sviňa i sám přes den,‘ tvrdila o něm svědkyně Kateřina. Která také tvrdila, že bral léky na zklidnění a proti výbušnosti,“ tvrdí autor knihy Islám a islamismus v České republice.

Na otázku, proč to tak bylo, nezná odpověď, domnívá se ale, že Ahmadova role v Anetině smrti byla ignorována, protože byl pro policii důležitým svědkem v jiném případu. Mohu se jen ptát, jestli se nescházeli lidé z okolí Libanonce Fajáda s Libanoncem Ahmadem Hassanem Ibrahimem v pražských barech nebo v podnicích pana Ahmada? A jestli Ahmad Hassan Ibrahim neposkytl českým úřadům natolik neocenitelné služby, že by kvůli tomu byly ochotné i na oplátku pomoci jemu maskovat vraždu Anety Rodové?“ popsal tajemně Lhoťan.

Alí Fajád je obchodník se zbraněmi, kterého s dalšími dvěma muži zadrželi v dubnu 2014 čeští policisté. Spojené státy žádaly o jejich vydání, vinili je ze zamýšlené spolupráce s teroristy. Soud Fajáda propustil krátce poté, co se objevila informace, že pětice Čechů unesených v Libanonu byla nalezena a propuštěna.

„Tedy, a zde opravdu hovořím hypoteticky a kladu otázku, pokud by byl Ahmad Hassan Ibrahim zapleten do operace tajné služby USA a českých úřadů proti mezinárodním obchodníkům se zbraněmi v Praze v letech 2012 až 2014, tedy v době, kdy záhadně zemřela i Aneta Rodová – září 2014, neměly by úřady dostatek důvodů ‚chránit‘ pana Ahmada Hassana Ibrahima a maskovat jeho zločin? Protože by v případě jeho usvědčení z vraždy, pokud ji spáchal, byla zhacena operace tajných služeb USA a ČR?“ vysvětlil.

Aneta zemřela brzy ráno v září 2014, příčinou bylo několik smrtelných ran v hrudi, které si podle závěrů policie zasadila sama vlivem toxické psychózy po požití drog. Anetu měl v záchvatu sebepoškozování najít nad ránem právě Ahmad, který jí podle svých slov v dalším ubližování si zabránil. Bylo ale už pozdě. Policie případ dvakrát uzavřela jako sebevraždu, Anetina matka ovšem i nadále bojuje za svou pravdu.

Pion ( 28. listopadu 2018 08:52 )

tak už nemusíš pochybovať - polícia celý čas toho "nejakého dílera" chránila a pustila. Asi bola donútená konať v prospech "štátu" - nakoľko sa medzičasom stralili češi v libanone (prav. ich uniesla tamojšia tajná služba) a potrebovali niekoho vymeniť - takže ahmad je veselo na slobode a Aneta sa 13x zasebevraždila.

sachmat ( 28. března 2018 23:12 )

Pochybuji, že policie bude krýt nějakého drogového dielera Ahmada… Naše zásahovka kdyby mohla, tak takovému během vteřiny rozšlápne ciferník. Zrovna na tyhle matroše jsou těžce vysazení… Kámen úrazu vidím úplně někde jinde…Přesto všechno i nadále si budu trvat na svém názoru: Pod tak diletantsky odvedenou práci (nesrovnalosti) by nikdo rozhodně nespatřil, můj podpis

villon ( 28. března 2018 22:42 )

Aláh mu vedl ruku?

fesak2 ( 28. března 2018 18:41 )

přeju si aby všichni příznivci té zrůdné ideologie odtáhli do p***

majka60 ( 28. března 2018 18:14 )

Pokud to tak je, tak je jasné, že policajti toho muslimského zmetka budou bránit. Holka se sama dobodala a několikrát do srdce....nenacházím slov.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání