Spor v soutěži odstartoval vystoupením mladé zpěvačky Báry Blažkové. Haberu dívka s kytarou absolutně nenadchla. Když zpívala, ksichtil se a dokonce ji v půli písničky přerušil. Naopak Katarína Knechtová (37) i Ben Cristovao (30) se usmívali a bylo jasné, že její výkon se jim zamlouvá.

„Barčo, na mě to bylo velmi průměrné vystoupení,“ začal své hodnocení drsně Paľo, přičemž Cristovao vedle něj nechápavě kroutil hlavou. „Ani dobré, ani špatné. Prostě průměrné. Máš dobré uši, zpíváš, ale máš hodně zlozvyků v projevu,“ pokračoval zpěvák a pokračoval konkrétní kritikou afektovanosti.

Tu sice potvrdil i Ben, ovšem Báry se zastal. „Rozhodně nebylo průměrné. Máš nádhernej hlas. Strašně krásně se to poslouchá. „Já bych chtěla říct, že se mi líbí, že konečně přišla zpěvačka, která zpívá Aliciu Keys a tu písničku konkrétně aspoň v tom rytmu. To je skoro zázrak,“ chválila Knechtová.

„Já bych se nebál říct, že pro mě nejlépe zazpívaná Alicia Keys. Mně se to velmi líbilo,“ doplnil ji Matěj Ruppert (40). Posléze porota hlasovala a zpěvačka si vyslechla hned třikrát ano. „Ne, ale zdá se, že postupuješ,“ rýpl si Habera.

Na soutěžící se pak sice usmíval, ovšem když za ní zapadly dveře, jeho výraz se změnil. „To už projde kdekdo v této soutěži, ty kokos! Projde kdokoliv,“ divil se a Cristovao na něj nechápavě zíral s otevřenou pusou. „Je vám jasné, že skončí v dalším kole ta holka, jo? „Proč ji pouštíme, když máme ženských jak nas*áno a nemáme chlapy?“ rozohnil se. Když se ostatní chtěli ohradit, hned jim začal skákat do řeči. „Kam jsem se to dostal, do p***e?!“ vypěnil.

VIDEO: SuperStar: Adéla se bojí kritiky na svou postavu!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Adéla se bojí kritiky na svou postavu! TV Nova

 

Fotogalerie
30 fotografií