Grossovou obsadil v »Upírech» do role Sáry její kmotr, producent František Janeček (73). Od té doby se na ni upírá pozornost médií i veřejnosti. Dokonce ji prý poznávají i lidé na ulici. „Jak kdy a jak kde. Ale je to skvělý pocit, když se se mnou chtějí lidé třeba fotit. Fakt je to moc milé," svěřila se Blesku vycházející hvězda.

Jenže dcera zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45) už si musela vyslechnout i dost urážek a řečí o protekci. „Určitě nějaké špatné reakce byly. Ale já si z toho beru ponaučení, že se musím ještě víc zlepšit. Třeba když čtu kritiky,“ vysvětlovala s tím, že by se chtěla zlepšit zejména v pohybovém umění. „Chtěla bych hodně máknout v tanci. V muzikálu je to potřeba a já tam mám rezervy," popisovala Natálie na předávání cen Thálie, kde nakonec nominaci neproměnila.

Nemá ale dojem, že by to bylo proto, že jí někdo ocenění nepřál. „Ne. Myslím, že to snad tak není. Hlavně jsem měla velkou radost za Katarínu," radovala se za kolegyni Katarínu Hasprovou (45), která jí cenu »vyfoukla«. Její neúspěch ji prý moc nemrzí. „Jsem šťastná už z toho, že jsem byla nominovaná, že jsem tady s vámi všemi mohla dneska večer být.“

Patnáctiletá slečna se ostatně snaží brát s nadhledem i život. „Snažím se být hodně optimistická. Ale každý má asi chvilky, když je třeba smutný nebo tak. Doufám, že jich u mě není moc," přiznala se zářivým úsměvem Grossová, kterou teď čekají zkoušky na muzikál Fantom opery.

VIDEO: Natálka Grossová nezískala cenu Thálie

Video
Video se připravuje ...

Natálka Grossová nezískala cenu Thálie Hana Höschlová, Jan Jedlička

MÁ VŮBEC ČAS PRO SEBE? A NA CO SE TĚŠÍ? CELÝ ROZHOVOR S NATÁLKOU ČTĚTE V PONDĚLNÍM BLESKU!

Fotogalerie
29 fotografií